Nyhed

LYT: PJ Harvey fortolker Leonard Cohen

Fortolkningen bliver titelsekvens i ny tv-serie

Den garvede rockfigur PJ Harvey har netop delt, at hun har indgået et musikalsk samarbejde med komponisten Tim Philips, som kommer til at finde sted i en tv-serie.

Serien, der til oktober udkommer på streamingtjenesten Apple+, hedder Bad Sisters, og dens lydside bliver prydet af PJ Harveys smukke stemme. Allerede nu har sangeren delt sin fortolkning af legendariske Leonard Cohens 1974-sang ”Who By Fire”, som faktisk også bliver seriens titelsang.


Projektet var ifølge PJ Harvey selv svært at sige nej til, da hun længe har fulgt med i Sharon Horgans værker. Horgan er skaberen af Bad Sisters.

”Jeg har elsket hver sekund af at arbejde med Tim Phillips til den nye tv-serie Bad Sisters. Da Sharon Horgan spurgte mig, om jeg ville være med i projektet, sagde jeg straks ja, fordi jeg har fulgt og elsket hendes arbejde i årevis. Det er en fornøjelse, at jeg nu arbejder med hende”, skriver PJ Harvey på sin hjemmeside og fortsætter: 

”Det var en fornøjelse at indspille versionen af Leonard Cohens ”Who By Fire”. Forud for indspilningen talte jeg med Sharon, så jeg kunne få en forståelse for, hvilke nuancer af Leonards optrædener hun bedst kunne lide, og hvordan jeg kunne indkapsle dem på min egen måde”.


I sommer optrådte PJ Harvey med sin digtcyklus ”Orlam” til Heartland Festival, hvilket fik fem flotte stjerner.

LÆS OGSÅ: PJ Harvey om kommende album: “Jeg er meget tilfreds med det”

ANNONCE