Nyhed

VIDEO: Farverig danserejse med Britney Spears og Elton John

Nummeret og videoen er det første fra Spears, efter hun er blevet myndig igen

I slutningen af august (den 26. august, red.) udkom singlen ”Hold Me Closer”, hvor de garvede kunstnere Elton John og Britney Spears sammen har genindspillet Johns gamle hit ”Tiny Dancer” fra 1971.

I den nye version af ”Tiny Dancer” er Elton Johns ikoniske klaverspil skiftet ud med en lydside domineret af trommer og en basgang, som giver lyden helt andet liv. Og i dag har du mulighed for at se musikvideoen til nummeret, for den er netop udkommet.

Musikvideoen er instrueret af ukrainske Tanu Muino, som er mest kendt for sit nylige arbejde med store kunstnere som Harry Styles med ”As It Was”, Cardi B med ”Up” og Lil Nas X’ ”Montero”. Det skriver Pitchfork.


Resultatet er blevet til den video, du kan se nedenfor, hvor en lang række dansere til slut parvist klamrer sig til hinanden – helt i tråd med sangens nye titel ”Hold Me Closer”.

Mens Elton John senest har udsendt det store hit ”Cold Heart” med popstjernen Dua Lipa, er det for første gang i seks år, vi har hørt nye, musikalske toner fra Britney Spears.


Tilbage i november sidste år endte hun nemlig sit 13-årige lange værgemål, og fik dermed kontrol over sit eget liv igen.

I forbindelse med udgivelsen af ”Hold Me Closer” har Elton John til The Guardian udtalt sig om sin oplevelse med at arbejde med Spears, som ikke har udgivet musik i så lang tid:

“Vi var nødt til at få hende til at bifalde det, hun lavede. Hun har været væk så længe – der er så meget frygt, fordi hun er blevet svigtet så mange gange, og hun har ikke været ude i det offentlige officielt i så lang tid”, siger sangeren og fortsætter:


”Vi har holdt hende i hånden gennem hele processen og forsikret hende om, at alt nok skal ordne sig”.

LÆS OGSÅ: BAKSPEJLET: I dag er det 25 år siden Elton John tog gribende afsked med prinsesse Diana

ANNONCE