Nyhed

FARVEL TIL SPOTLYSET: Britney Spears afviser rygter om ny musik - og afslører overraskende nyt job

Den bogaktuelle stjerne afslører sit fremtidige arbejde i opsigtsvækkende Instagram-opslag

I oktober udkom hendes stærkt imødesete selvbiografi - og siden har store medier som The Sun og Rolling Stone næret rygterne om ny musik fra Britney Spears, som ikke har udgivet nyt album i otte år.

Nu har stjernen selv imidlertid manet spekulationerne eftertrykkeligt i jorden med et Instagram-opslag, hvor hun gør det klart, at man ikke skal forvente noget nyt fra hende.

"Folk bliver ved med at sige, at jeg henvender mig til alle mulige for at lave et nyt album... jeg vender aldrig tilbage til musikindustrien!!!," skriver Spears og afslører samtidig sin nye beskæftigelse uden for spotlyset:


"Når jeg skriver, er det for sjov eller for andre!!! Til jer, der har læst min bog: Der er masser, I ikke ved om mig... jeg har skrevet mere end 20 sange for andre de sidste to år!!! Jeg er ghostwriter, og nyder ærligt talt, at det er sådan!!!," skriver den i dag 42-årige sanger og sangskriver på sin profil, som i skrivende stund har 42,7 millioner følgere.

Spears seneste - og altså angiveligt også sidste - album er Glory fra 2016. "Det meste af pladen er desværre aggressivt forglemmelig og forældet pop-puha," skrev GAFFAs anmelder i sin tid om albummet og tildelte to ud af seks mulige stjerner. To år senere - i 2018 - besøgte Spears Jylland for at give en udskældt koncert på Smukfest i Skanderborg.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Maria River Red (@britneyspears)


MIND YOUR BUSINESS: Britney Spears og will.i.am udgiver ny single – hør den her

 


ANNONCE