Nyhed

LYT: Ti uudgivne sange fra Britney Spears

En Instagram-bruger har delt små dele af sangerens ældre demoer

Brugeren early2000babes har på Instagram delt ti sange af Spears, der aldrig så dagens lys på streamingtjenesterne, som du kan høre her.


Det gælder blandt andet sangene ”Outta This World,” ”State of Grace” og ”Let Go,” og demoerne spænder fra tidligt i karrieren til det seneste album, Glory, der fik to ud af seks stjerner af GAFFA.

”Albummet Glory er uanset, hvordan det vendes og drejes, lyden af en sanger, som har fået job i Las Vegas, og som forsøger at holde fast på pladekontrakten uden at bruge store penge på prominente samarbejdspartnere, hverken til albumcoverdesign, til gæstevers eller til produktion,” skrev Jens Dræby.

Den seneste udgivelse er samarbejdet med Elton John på ”Hold Me Closer,” der er hendes første sang, siden hun brød ud af det 13-årige værgemål, faren havde over hende.


Siden da har hun været flittig på de sociale medier, hvor hun blandt andet delte et lydklip, hvor hun fortalte om det liv, hun ikke selv styrede. Her omtaler hun sig selv som en maskine, der arbejdede dagen lang og som blot gjorde det, hun blev bedt om.

LÆS OGSÅ: Britney Spears taler ud: De dræbte mig

ANNONCE