Nyhed

Alex Vargas drager på Danmarksturné

Til efteråret besøger kunstneren 16 spillesteder

Den danske sanger Alex Vargas smider i skrivende stund om sig med gode nyheder. For blot en uge siden annoncerede han udgivelsen af sit tredje studiealbum Big Big Machine, der udkommer til marts – og i dag løfter han sløret for endnu mere godt nyt.

Med et nyt album under armen og et bagkatalog med store hits som ”Shackled Up” og ”Higher Love” drager Alex Vargas nemlig med sit band ud på en omfattende Danmarksturné til efteråret, hvor de spiller hele 16 koncerter i det meste af Danmark.

Alex Vargas har i år allerede udgivet tre numre, som giver en forsmag på, hvad man har i vente med det kommende udspil. Senest udkom ”Pages”, der på en og samme tid viser sangerens imponerende vokal, der er i selskab af en opløftende og upbeat lydside – og mon ikke nummeret er en del af sætlisten på den kommende turné?

LÆS OGSÅ: Alex Vargas løfter sløret for nyt album


Alex Vargas brød for alvor igennem på den danske musikscene i 2016 med det platinvindende hit "Shackled Up". Siden har han udgivet ep’en Giving Up the Ghost, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016.

Det guld-sælgende album Cohere fra 2017 kastede hit-singler som "Higher Love" og "Inclosure" af sig, og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på EGO-trilogien fra 2019.

Da Vargas optrådte på Train i Aarhus tilbage i februar, var GAFFAa udsendte blandt publikum. Det var angiveligt en femstjernet oplevelse, som blæste vores anmelder bagover:

”Som vi går mod udgangen og garderoben, får jeg et glimt af en person, der lægger et billede af Vargas på Facebook med teksten ”Alex er Gud”. Jeg tror, nogle har haft deres livs aften. Andre har hængt ud i baren imens. For mig var det en fuldstændig sublim sangers selvsikre præsentation af en blandet landhandel – dog stærke numre.”


Billetsalget til koncerterne starter den 30. november klokken 10.00 gennem de forskellige spillesteders hjemmesider. Ved at forudbestille Vargas’ nye album kan man dog få adgang til et presale allerede dagen før.

Turnéplan:

26/10 – Aalborg, Skråen


27/10 – Rødovre, Viften

28/10 – Køge, Tapperiet

1/11 – Odense, Posten

2/11 – Vejle, Bygningen

3/11 – Kolding, Godset

4/11 – Grenå, Pavillionen

9/11 – Horsens, Horsens Ny Teater

10/11 – Herning, Fermaten

11/11 – Birkerød, Mantzius Live

16/11 – Aarhus, Train

17/11 – Svendborg, Svendborg Teater

18/11 – Nyborg, Bastionen

23/11 – København, Store Vega

24/11 – Helsingør, Kulturværftet

25/11 – Roskilde, Gimle

LÆS OGSÅ: Sublim stemme badet i lys

ANNONCE