Nyhed

Barbara Moleko spiller hidtil største koncert: En aften i dagbogens tegn

Sangeren spiller næste forår på Det Kongelige Teater

Barbara Moleko har længe været en del af det danske musiklandskab med sange som ”Dum for mig,” ”Gør mig lykkelig” og den nyeste, ”Karma kommer.”

Den 14. maj spiller hun sin hidtil største koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København.

”Jeg glæder mig helt vildt til at skulle stå på et så ikonisk sted, som Gamle Scene er – det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Det bliver en stor aften, og det er fantastisk at kunne dele det med mine fans,” fortæller hun i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Musikken og kærligheden fra dem driver mig, og derfor vil jeg gerne gengælde den kærlighed og dele elementer af mit liv med dem; alt fra tungsind til fest og til afslapning. En aften i Barbara Molekos dagbogs tegn!”

LÆS OGSÅ: Barbara Moleko: Jeg tvivlede på, om jeg kunne leve af min drøm

I 2020 optrådte hun i DR’s koncertsal, hvor GAFFA gav hendes ”naive, men også stærke koncert” fire ud af seks stjerner.

”Det var som om hun med sine sange kaldte sig selv til orden; hankede op i sig selv; alt imens hun boblede over af glæde, hoppede på stedet, tydeligt glad for at optræde live. Af alle steder: i Koncertsalen!” skrev Ivan Rod og fortsatte:

”Hun var, som bassisten tilkendegav, som en brumlebi, der ikke skænkede det en tanke, at den ikke burde kunne flyve.”

Billetpriserne starter fra 250 kroner til 400 kroner plus gebyr. Man kan købe billetterne i morgen klokken 10.00 via Live Nation og Ticketmaster.


Caroline Henderson samler stjernehold til at hylde den sorte kvindelige musikhistorie

ANNONCE