Nyhed

DAGBOG MED MELODIER: Barbara Moleko annoncerer stor akustisk turné

"Jeg skriver dagbog med melodier og nu vil jeg rigtig gerne læse min dagbog højt for jer"

I januar '24 kan Barbara Moleko endnu engang opleves i den roste forestilling Black Voices, hvor hun sammen med kolleger som Iris Gold, Caroline Henderson og Nabiha fortolker den store sangskat for stærke, sorte stemmer som Billie Holiday, Diana Ross, Erykah Badu med flere.

Og nu er der så mere godt nyt til fans af den 37-årige, københavnske musiker og sangskriver. Hun har nemlig annonceret en længere række intimkoncerter, som afvikles fra februar til april under overskriften Unplugged og tæt på. Turnéen indledes på Rampelys i Silkeborg den 2. februar.

”Musik har altid været en selvfølge for mig. Jeg har aldrig haft en ambition om, at jeg ville være musiker, det var bare som om det var skrevet i sten. Det lå lige så meget i min natur som det gør at trække vejret. Derfor afspejler mine sange også mit liv og mig som person," udtaler Moleko i en pressemeddelelse i forbindelse med turnéen og uddyber: 


"Jeg skriver dagbog med melodier og nu vil jeg rigtig gerne læse min dagbog højt for jer. Jeg vil fortælle jer om alt lige fra dengang i folkeskolen, hvor jeg blev bedt om at synge foran en masse mennesker, til min første Vega-koncert, hvor jeg var sikker på at folk var blevet betalt for at dukke op, til den dag jeg står som backup sanger foran tusinde mennesker på Roskilde Festival. Hele vejen frem til den dag i dag, hvor jeg har fundet mere ind til min lyd, min kerne og mig selv.”

Barbara Moleko albumdebuterede med Lykken er... (2012), hvorfra sangen "Dum for dig" fik en del airplay. Hun fulgte op med Bapsz i 2015, og var senest albumaktuel med Jeg er stærk fra 2020. Billetter til forårets koncerter er i salg lige her

Barbara Moleko - Unplugged og tæt på 2024


2/2 - Rampelys, Silkeborg

3/2 - Vershuset, Næstved

8/2 - Skråen i Nordkraft, Aalborg


23/2 - Kaløvig Badehotel, Skødstrup

24/2 - Marienlyst strand og badehotel, Helsingør

25/2 - Det Kongelige Teater, Gamle Scene, København

1/3 - Kulturkosmos, Viby Sjælland

2/3 - Dexter, Odense

9/3 - Høloftet, Høloftet

13/3 - Horsens Ny Teater, Horsens

14/3 - Støberihallen, Hillerød

21/3 - Rotationen, Holbæk

22/3 - Musikcaféen i Gørlev, Gørlev

23/3 - Generator, Ringkøbing

5/4 - Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand

6/4 - Manzius Live, Birkerød

17/4 - Musikhuset Esbjerg, Esbjerg

Naiv, men også stærk koncert i Coronaens skygge

ANNONCE