Nyhed

JAILBREAK 2023: Nu er de første navne på plads

Tunge navne til Fængslet i Horsens næste sommer

I august 2023 præsenterer Horsens for anden gang rock- og metalfestivalen Jailbreak, der næste gang er udvidet med en dags og således kommer til at folde sig ud over to dage.

Og nu har arrangørerne netop offentliggjort de første bands, der kan opleves bag Fængslets mure fra den 11. til den 12. august næste sommer.

”Heavy-publikummet og Fængslet er som skabt for hinanden, og efter en forrygende Jailbreak-debut i år har vi virkelig fået blod på tanden i forhold til at skabe en endnu større og bedre oplevelse for Jailbreak-gæsterne i 2023, som vil stå på masser af oplevelser, atmosfære og – ikke mindst – den gode, hårde tråd!” fortæller Claus Visbye, direktør i Horsens & Friends, i en pressemeddelelse.


Within Temptation er det første navn på plakaten, og de har præget musikscenen i 25 år med deres symfoniske metal. Det hollandske band med Sharon den Adel som forsanger har senest udgivet ep’en Don’t Pray For Me.

LÆS OGSÅ: COPENHELL 2023: Klar med yderligere 24 benhårde navne

Det næste band er ingen andre end Saxon, der har udgivet i alt 23 album. De startede helt tilbage i 1977, men heavy metal-ånden skinner stadig gennem, blandt andet da de optrådte i Amager Bio i oktober måned og fik fem ud af seks stjerner af GAFFA.


Danske Mike Tramp kommer også forbi Horsens med sange fra bandet White Lion, 30 år efter at de delte deres veje. Siden har Tramp udgivet det dansksprogede album For første gang, men nu kommer han med hits som ”When the Children Cry,” ”You’re All I Need” og “Til Death Do Us Part.

De sidste to navne er den koldingensiske kvintet Skagarack med deres klassiske rock og det unge band Timechild.

Billetterne kommer til salg den 5. december klokken 10.00 via Ticketmaster.


Jailbreak – nyt, stort heavy-event i Jylland

ANNONCE