Nyhed

Within Temptation kommer til Danmark

Den hollandske hardrock-succes vender tilbage til landet i forbindelse med stor turné i 2024

Det er kun nogle uger siden, Sharon Den Adel og resten af Within Temptation kunne opleves på dansk grund, da de gav koncert på årets udgave af metalfestivalen Jailbreak i Horsens. Nu har de så meldt deres ankomst igen - dog først om et års tid.

Within Temptations såkaldte Bleed Out Tour 2024 løber af stablen fra oktober til december '24 - og den 27. oktober gælder det Falconer Salen på Frederiksberg. Billetsalget går i gang allerede i morgen (5/10) klokken 10.00 via Livenation og et døgn senere via Ticketmaster.dk. Billetter koster 450 kroner plus gebyr. 

Within Temptation udgav deres debutalbum Enter tilbage i 1997 og har siden besøgt Danmark ved adskillige lejligheder. I 2007 kunne danske fans opleve bandet på både Vega i København og Smukfest i Skanderborg, og fire år senere gav de en femstjernet koncert i Falconer Salen.


I 2014 lagde Within Temptation vejen forbi Copenhell, og i 2018 var det Valbyhallen, som dannede ramme om gruppens storladne, symfoniske rocktraktement. Seneste besøg var som skrevet i Horsens så sent som august, hvor GAFFA kvitterede med fire stjerner og følgende ord:

"Skal man være lidt skarp, kan man sige, at der et et vist element af Eurovision i bandets patosfulde og pompøse udtryk. Man kan også nøjes med at læne sig op af de generiske genrebetegnelser ”symfonisk og gotisk metal”, som sædvanligvis hives frem, når bandet skal beskrives," skrev anmelderen og konkluderede:

"Uanset om man er til den slags, må man dog konstatere, at det fungerede efter hensigten og blev udført med stor stilsikkerhed og smittende entusiasme i Horsens sent lørdag aften."


Den gotiske metals svar på Carmina Burana

ANNONCE