Nyhed

Within Temptation kommer til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

24. oktober 2018 åbner Valby Hallen dørene til en solid omgang symfonisk rock, fremført af hollandske Within Temptation. 

Bandet der består af medlemmerne Sharon Den Adel, Robert Westerholt, Ruud Jolie, Stefan Helleblad, Jeroen Van Veen, Martijn Spierenburg og Mike Coolen blev dannet i 1996. Dog kom deres gennembrud først i 2000, da bandet vandt indpas på det europæiske mainstreammarked med Mother Earth.

Siden udgivelsen er det kun gået fremad for hollænderne, der har solgt mere end 3,5 millioner album og dvd'er i 48 lande. Within Temptations hitbaskere tæller blandt andre ”Paradise”, ”What Have You Done” og “All I Need”. Sidstnævnte er blevet brugt i tv-serien Vampire Diaries.


LÆS OGSÅ: Copenhell offentliggør de 16 første metaldrøn

Within Temptation har tidligere i år offentliggjort, at de arbejder på et nyt album, der forventes at udkomme i løbet af 2018. Vi kan kun håbe på, at der vil være nyt materiale på sætlisten, når vi når frem til oktober næste år. Sidste gang, Within Temptation gæstede Danmark var i 2014, hvor de spillede på Helviti-scenen under Copenhell. Her var de ifølge GAFFAs anmelder Keld Broksø en anelse malplacerede blandt slænget af hardcore metal-fans. Han skrev endvidere: “En fantastisk flot scene med video og ild i superligaen, men substansen manglede bag alle facaderne. Sharon del Adels smukke stemme var ind i mellem var både lyrisk og rå, men den fik ikke nok modspil i det setup af klichéer, som netop var et melodunte grand prix værdigt.”

Vi krydser fingre for, at omgivelserne i Valby giver den symfoniske rock lidt større råderum.


Lyt til “Paradise” herunder.

ANNONCE