Nyhed

RAPPER JULEN IND: Tessa optræder til årets julefest i Aarhus

Årets Gløgglich-fest bliver den tyvende i rækken

Hvert år i december byder det aarhusianske spillested Train og klubben Kupé velkommen til en julefest uden lige, hvor en række danske kunstnere sørger for at sætte festen i gang.

Datoen for 2022-udgaven af Gløgglich Homecoming Fest er nu fastlagt, hvilket betyder, at du med fordel kan sætte kryds i kalenderen den 22. december.

Julen bliver skudt i gang med hiphop og rap, for arrangørerne bag Gløgglich har offentliggjort, at Tessa, Emil Lange og Alsace optræder til julefesten. I sommer spillede Tessa på Roskilde Festivals Arena-scene, og det var en optræden, som GAFFAs anmelder gav fem ud af seks stjerner for.


”Dronningen af dansk hiphop har begået firs minutters total magtdemonstration. Vi har fået så meget mere end skuldertacklinger og nogle af de mest beskidte rim på modersmålet.”

Udover de tre nævnte kunstnere præsenterer Gløgglich Homecoming Fest 2022 en række dj-optrædener fra blandt andre Rasmus Schack, Bang Bang, Stuf og Albert Helmig.

LÆS OGSÅ: Dronningerigets beskidte nationalhymner triumferede


”Vi er meget stolte af at kunne byde velkommen til den tyvende udgave af Gløgglich, som hvert år d. 22. december samler aarhusianere og eksil-aarhusianere til et glædeligt gensyn ledsaget af tip top klubmusik,” skriver arrangørerne bag julefesten i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Som altid håber vi, at Gløgglich vil banke derudad med en kæmpe homecoming fest i Aarhus i 2022, hvor selvvalgte eksil-aarhusianere, københavnere og 8Kilo fuldblodsindianere spiller en vanlig Gløgglich-cocktail af alternative klassikere, fuldfede hits og urbane finurligheder. Med andre ord vil musikken tage dig tilbage til Jul på Slottet og sende dig trygt videre til årets højtid i familiens skød.”


Billetter til julefesten koster 200 kroner, og de kan findes lige her.

LÆS OGSÅ: Gløgglich Homecoming – fra guerilla-event til organiseret klubfest

ANNONCE