Nyhed

VIDEOPREMIERE: Nana Jacobi er en del af stort tv-sats

I dag er der netop udgivet en musikvideo til det kommende album

Sidste uge var der premiere på tv-serien Elvira, og på lydsiden finder man Nana Jacobis sange. Blandt andet den nye ”Livet er tidskrævende,” som er en del af albummet Elvira Sange.

”Det har været frisættende at kunne give slip på sig selv og skrive sange ud fra seriens hovedkarakterer Elvira, Sixten og Køster. At forsvinde ind i deres følelser og dramatiske oplevelser og indtage et andet perspektiv på verden end mit eget,” fortæller Jacobi i en pressemeddelelse.

Udover sangene, som man hører i Viaplay-seriens baggrund, har den 50-årige sanger arbejdet med underlægningsmusikken, noget, som er halvdelen af selve fortællingen, fortæller hun.

Man skal ikke vente længe med at høre det fulde album. Det kommer nemlig fredag i samarbejde med Viaplay og det diversitetsfremmende Hun Solo Records, der er en del af Hun Solo, som Jacobi er meddirektør for.

LÆS OGSÅ: NANA JACOBI-INTERVIEW: En Magnet Sky, der tiltrækker store armbevægelser

Hun har skrevet 11 nye sange til serien, mens seks af sangene er udvalgt fra Jacobis seneste album, Magnet Sky, der fik fem ud af seks stjerner af GAFFA.

”Vi har her at gøre med et viljestærkt popværk spækket med velskrevne sange, eftertænksomme tekster og intet ringere end kompromisløs feminin power, der velfortjent har formået at sende singlerne ”Sorgfugl”, ”Ingenmandsland” og ”Et skib” i airplay på radiostationer som P6 Beat,” skrev vores anmelder.


VIDEO PÅ KAMPDAGEN: Nana Jacobi, Annika Aakjær og Jeanett Albeck synger "Hold dit hjerte blødt"

ANNONCE