Nyhed

Ikonet Iggy Pop er tilbage med ny musik

Første single udkommer senere på ugen

Den 28. oktober 2022 udgiver Iggy Pop singlen ”Frenzy”, som er det første udspil fra hans kommende album. Det bliver hans første albumudgivelse siden Free fra 2019.

Legenden har netop annonceret sin kontrakt med Atlantic Records og producer Andrew Watts Gold Tooth Records, der vil samarbejde med Pop om hans kommende album og dets første single, skriver Uncut.

”Jeg er fyren uden trøje, der rocker; Andrew og Gold Tooth forstår det, og vi lavede et album sammen på den gammeldags måde. Musikerne er fyre, som jeg har kendt siden de var børn, og musikken vil gennembanke dig. Hav en god dag”, fortalte sangeren for nyligt om samarbejdet – her citeret fra Uncut.


Samarbejdet mellem Atlantic Records og Gold Tooth Records er helt nyt, og Iggy Pop er deres første signerede artist i samarbejdet.


CEO og formand for Atlantic Records, Craig Kallman, er spændt og beæret over at have skrevet kontrakt med stjernen, og pointerer samtidig, at Pop med den nye kontrakt vender tilbage til sin "Warner-familie" 50 år efter indspilningen af sit debutalbum med The Stooges, som blev udgivet på søster-pladeselskabet Elektra.

Foruden ”Frenzy”, der allerede lander om fire dage, samt det kommende album, vil Iggy Pop genudgive sit album Aprés i en 10-års jubilæumsudgave den 25. november. Særudgaven vil indeholde et nyt cover, en plakat og et nyt nummer, der aldrig er hørt før. Du kan forudbestille albummet HER.

Iggy Pop har givet adskillige koncerter herhjemme de senere år, hvor han har givet koncert på blandt andet NorthSide Festival, Heartland og i Falconer Salen. Hans seneste besøg i Danmark var i juni, hvor han gav koncerter i både Randers og København.


Du kan forudbestille singlen ”Frenzy” HER.

LÆS OGSÅ: 75 års fødselaren Iggy Pop til GAFFA i 2017: "Jeg tror ikke, rockmusikken nogensinde kommer tilbage"

ANNONCE