Nyhed

LYT: Første nye genforenings-single fra Blink-182 i 10 år

Bandet vender tilbage til deres rødder med Tom DeLonge på ny single og kommende verdensturné

For tre dage siden skrev vi nyheden om, at Blink-182 tager på verdensturné og i den forbindelse besøger Danmark. Og med nyheden ville genforeningen af Travis Barker, Mark Hoppus og Tom DeLonge også bringe en ny single fra trioen. Og i dag er dagen for den udgivelse.

”Edging” er netop landet, og det er bandets første single med DeLonge i 10 år, skriver Pitchfork.


Sidste gang Hoppus og Barker var i studiet med DeLonge var i 2012, da de indspillede deres Blink-182-ep Dogs Eating Dogs.

Nu har bandet været i studiet igen for at arbejde på deres kommende album samt den nye single, der er produceret af Barker.

”Jeg ville som lytter forestille mig, hvad jeg ville opleve og på samme tid som bandmedlem, hvad vi ville lave og sige og vigtigst af alt, hvordan det ville lyde produktionsmæssigt i 2022”, fortæller Barker om processen i en pressemeddelelse – her citeret fra Pitchfork.


Siden DeLonge forlod bandet i 2015 for blandt andet at prøve kræfter med andre projekter, blev Blink-182-konstellationen Barker og Hoppus samt Matt Skiba fra Alkaline Trio. Sammen turnerede de og indspillede to album: California fra 2016 og Nine fra 2019.

Men nu er Blink-182 tilbage med DeLonge, og om genforeningen har Hoppus blandt andet udtalt, at forholdet mellem de tre medlemmer er bedre end nogensinde før.

Den nye single er den første forsmag på bandets kommende album og verdensturné, der begge bliver en realitet i 2023.


LÆS OGSÅ: Blink-182’s Mark Hoppus er kræftfri

ANNONCE