Nyhed

GENFORENINGSGLÆDEN FORTSÆTTER: Blink-182 annoncerer nyt album – se traileren her

Efter tolv års albumpause er bandets tre oprindelige medlemmer nu tilbage med ny musik

Blink-182 lever lige nu højt på deres store genforening, siden forsanger Tom Delonge officielt vendte tilbage til bandet i oktober sidste år.

De er på deres største turné nogensinde – en turné, der blandt andet tog dem forbi Danmark, da de for blot en uge siden gæstede Royal Arena. Her skrev GAFFAs anmelder Simon Yüksel Nielsen, at "Blink-182 havde købt stort ind" og kvitterede med fem stjerner til bandet:

”Ligesom Kiss havde gjort det op til Copenhell 2022, har Blink-182 købt hele butikken og tænder op i fra fyrværkeri til ild og røg samt byder på en oppustelig kanin, en ambulance og sågar trommesæt svævende ti meter over scenen. Men de har ladt ilten stå, og med et trommespil, der kunne få Tommy Lee til endeligt at tjekke ind på et plejehjem, og fræsende guitarriffs, der kunne få Eddie Van Halen til at se måbende til, viser Mark Hoppus, Tom DeLonge og Travis Barker sig som mere vitale, end jeg nogensinde kunne havde drømt om,” lød vurderingen blandt andet.


Nu er der så endnu mere godt nyt fra det gendannede band. I går kunne gruppen, der foruden Delonge består af Mark Hoppus og Travis Barker, annoncere, at de snart udgiver deres første album sammen siden 2011.

Det nye album har fået titlen One More Time… og er ude den 20. oktober. Fans behøver dog ikke vente længe på at få en lille smagsprøve på albummet. Titelsinglen ”One More Time” bliver nemlig udgivet denne torsdag den 21. september.

Med til annonceringen af albummet følger desuden en albumtrailer. Her fortæller Barker blandt andet om temaet for den kommende titelsingle:


”På albummet er One More Time skrevet om, hvorfor der skal alle disse katastrofer til, som at jeg er i et flystyrt eller at Mark er syg, før vores band kan finde sammen igen,” lyder det fra Barker i traileren.  

Det nye album One More Time... følger efter Blink-182s 2016-album, California, samt 2019-album, Nine, som begge er lavet sammen med guitaristen Matt Skiba.  

GAFFA anmeldte også albummet Neighborhoods fra 2011, det seneste album med bandets oprindelige konstellation. Dengang blev det til to stjerner fra anmelder Keld Rud:


"Langt de fleste af bandets sange er bygget over de samme fire akkorder, og melodilinjerne består ofte af de samme tre toner gentaget til hudløshed over de skiftende akkorder. Det er en kunst at dyrke det enkle og få en simpel idé til at bære. En kunst, blink-182 ikke mestrer," konkluderede Rud. 

Se albumtraileren her

Tidligere Blink 182-frontmand kontaktede Clinton-lejren for at tale om UFO'er

 

ANNONCE