Nyhed

Blink-182’s Mark Hoppus er kræftfri

GAFFA.dk – alt om musik

Kemoterapien slog kræften ihjel, meddeler bassisten og vokalisten

Mark Hoppus (forrest på foto), der er bedst kendt som bassist og en af vokalisterne i gruppen Blink-182, delte tilbage i juni den triste nyhed, at han modtog kemoterapi, efter han var blevet diagnosticeret med kræft. Nu har han delt den glædelige nyhed om, at kemoen virkede, og musikeren er kræftfri, skriver NME.

I et opslag på Twitter deler Hoppus den gode nyhed, hvor han skriver:


”Lige været hos min onkolog, og jeg er kræftfri! Tak Gud, universet, venner, familie og alle, der har sendt støtte, venlighed og kærlighed. Skal stadig scannes hver sjette måned, og det vil tage mig indtil udgangen af året, før jeg er tilbage til normalen, men i dag er fantastisk, og jeg føler mig så velsignet,” skriver Mark Hoppus. 

Bandet Blink-182, som Mark Hoppus er en del af sammen med Travis Barker og Tom DeLonge, havde sin storhedstid i slut-90’erne og start-00’erne i Danmark, med hits som ”All The Small Things” og ”Whats My Age Again?” fra albummet Enema of the State (1999). I 2005 meddelte de, at gruppen ville være sat på pause på ubestemt tid. I 2009 offentliggjorde de så deres comeback, efter medlemmerne havde haft diverse sideprojekter. I 2011 udkom albummet Neighborhood, efterfuldt af California (2016) og NINE (2019).

LÆS OGSÅ: Blink 182 og Metallica er blandt internettets mest sårbare adgangskoder


Lyt til Blink-182 største hit "All The Small Things" herunder:

ANNONCE