Nyhed

Nicki Minaj sagsøger: Vil ikke kaldes et cokehoved

Rapstjernen finder sig ikke i noget

Først var det Guns N’ Roses, så var det Nirvana-babyen, så var det Ricky Martin. Ud fra de nævnte navne kan fællesnævneren være svær at tyde, men faktisk har de, eller har haft, store retssager i gang. Det går nemlig hurtigt for sig i branchen, når folk ikke gider at finde sig i noget.

Denne gang gælder det den amerikanske rapper Nicki Minaj, som for nyligt er blevet kaldt et cokehoved. Af samme årsag har hun sagsøgt en blogger og podcaster, som går under det fiktive navn ”Nosey Heaux”. Sådan skriver Pitchfork.I en video har podcasteren – som bærer det borgerlige navn Marley Green – udtalt, at Nicki Minaj er et ”cokehoved”, som ”skubber kokain op i sin næse”. Af den grund har Minaj sagsøgt Green, fordi hun mener, at videoklippet er ærekrænkende.

Ifølge søgsmålet, som Pitchfork er i besiddelse af, har videoen nemlig i høj grad cirkuleret rundt på de sociale medier, og i skrivende stund er den oppe på hele 2000 likes, 260 retweets og et hav af afskyelige kommentarer om Minajs søn.

Nicki Minaj understreger, at hun aldrig har anvendt kokain, og derfor kræver hun et beløb på 75.000 dollar i erstatning.


Rapperens seneste single ”Super Freaky Girl” har for nyligt indtaget førstepladsen på Billboard Hot 100 – noget, der ikke er sket for en kvindelig rapper siden 1998, hvor Lauryn Hills "Doo Wop (That Thing)" toppede listen. Derudover har hun også for nyligt modtaget MTVs hæderspris Video Vanguard Award, der ærer kunstnere, som yder et særligt bidrag til musikvideo-genren.

LÆS OGSÅ: Singlen ”Super Freaky Girl” tager Nicki Minaj til nye højder


ANNONCE