Nyhed

BREAKING: Nicki Minaj kommer til Danmark

Den 41-årige rapstjerne lægger vejen forbi landet til sommer

Det er efterhånden fem år siden, danske fans sidst havde mulighed for at opleve Nicki Minaj live.

Det var i Royal Arena i '19, hvor GAFFA valgte at boykotte koncerten på grund af de såkaldte fotokontrakter som er blevet kutyme ved en del koncerter med store, internationale navne. Fire år forinden havde Minaj givet koncert på Roskilde Festival Orange Scene.

Da Minaj tilbage i december annoncerede europæiske turnédatoer i kølvandet på sit aktuelle album Pink Friday 2 var Danmark ikke med på turnéplanen.


På grund af stor efterspørgsel er der imidlertid blevet føjet en række nye stop til hendes Pink Friday World Tour - herunder et besøg i Royal Arena i København den 11. juni. Samtidig er der tilføjet koncerter i blandt andet Köln, Stockholm, Paris og Amsterdam.

"Billetter vil først blive gjort tilgængelige gennem artist presale onsdag 17. januar kl. 9.00. Yderligere presales vil køre i løbet af ugen, inden det generelle billetsalg starter fredag 19. januar kl. 9.00 via NickiMinajOfficial.com," skriver Live Nation i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen.

Billetterne til koncerten i København kommer til at koste mellem 485 og 825 kroner plus gebyr, og hvis man opretter sig som bruger på Livenation.dk, kan man købe billetter allerede fra på torsdag den 18/1 klokken 10.00 via Livenation.


Manager for Nicki Minaj og Kanye West myrdet - kæresten er arresteret og sigtet

ANNONCE