Nyhed

Nicki Minaj modtager MTV-pris for sine videoer

Minaj hyldes for sine kreative musikvideoer ved MTV-prisuddeling senere på måneden

Den 28. august løber dette års MTV VMA af stablen, og Nicki Minaj er blevet valgt til at modtage prisen Video Vanguard Award. Det gør hun på baggrund af sin kreative originalitet som kunstner.

Video Vanguard Award ærer kunstnere, der yder et særligt bidrager til musikvideo-genren. Den amerikanske tv-producer og musikchef Bruce Gillmer begrunder valget af netop Minaj med hendes særlige originalitet, der gør hende fortjent til at modtage prisen.

LÆS OGSÅ: LISTE: 8 kvinder, som var de første i musikverdenen


”Nicki har nedbrudt barrierer for kvinder i hiphop med sin alsidighed og sin kunstneriske kreativitet,” udtaler Gillmer ifølge Pitchfork og uddyber:

”Hun har rykket musikindustrien og cementeret sin status som en global superstjerne med sin genrekrydsende appel og genredefinerende stil, mens hun ufortrødent fortsætter med at være ’Nicki’”.

Tidligere har kunstnere som Madonna, Rihanna, Missy Elliott, Beyoncé, Britney Spears, Justin Timberlake og Kanye West modtaget den eftertragtede pris.


Blandt optrædende til årets MTV VMA findes selvsagt Minaj, og yderligere vil awardshowets publikum få fornøjelsen af at opleve blandt andre Khalid, Marshmello, Anitta, J Balvin og Panic! at the Disco.

Sidst Minaj udgav nyt album var med Queen i 2018, men hun har i løbet af det seneste år udgivet singlerne ”Bussin”, ”Blick Blick”, ”Do We Have a Problem?” og ”We Go Up”.


ANNONCE