Nyhed

VIDEO: Se dronningen få usædvanligt spørgsmål fra Malte Ebert

Malte Ebert har skrevet sin egen sang til dronningen i forbindelse med hendes store jubilæum

I den forløbne weekend blev dronning Margrethe fejret i forbindelse med sit 50-års jubilæum som regent, hvor Malte Ebert blandt andet optrådte med den særlige sang ”Må jeg kalde Dem for du?” med Nikolaj Koppel ved klaveret.

Og versene blev mødt af grin i Christiansborg Slot og tårer fra kronprinsesse Mary.

”Jeg har hørt, De ryger Kings / Jeg kunne være Deres prins / Rider hele vejen til slottet bare for en enkelt dans,” lyder det blandt andet i sangen, du kan høre her:


Ebert optrådte med sangen søndag (den 11. september, red.) til dronningens gallashow, der også fik besøg af Hjalmer, Thomas Helmig, Clara, Iris Gold og The Antonelli Orchestra med Nikolaj Lie Kaas som vært.

Malte Eberts sang markerede sig som ganske særlig, blandt andet da han gav dronningen en rose, efter at have spurgt hende: ”Må jeg kalde Dem baby?"


”Det er uden tvivl et af de største øjeblikke i mit liv at få lov at spille for den her forsamling og med en spritny sang, som ingen har hørt før. Det var stort,” siger den 28-årige sanger til TV2.

Sangen er nu tilgængelig på streamingtjenester og er dermed den anden nye sang fra Ebert på lige over to uger. Senest udgav han nemlig "Kun med dig" i forbindelse med DR-programmet Min Sang til Danmark, hvor han synger om livet på landevejen på godt og ondt.

Man kan se Gallashowet på TV 2 Play.


LÆS OGSÅ: Toppen af poppen-stjerne fortæller om triumfer og trusler

ANNONCE