Nyhed

Hugorm og Frank Hvam tager på turné sammen

Den overraskende konstellation giver ti koncerter senere på året

En koncert med Simon Kvamms seneste band, Hugorm, er i forvejen en usædvanlig oplevelse. Til november og december bliver det om muligt endnu mere aparte, når Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson får selskab af den folkekære komiker Frank Hvam ved en halv snes koncerter.

“Vi har altid haft lyst til at eksperimentere med selve koncertformatet. Om det har været ved at lade den her indre stemme forstyrre igennem koncerterne eller træde ind på scenen med bind for øjnene og lege med momentet, hvor man møder publikum første gang," udtaler Simon Kvamm i en pressemeddelelse og uddyber:

"Med Frank Hvam smider vi endnu flere ingredienser i gryden, uden vi aner, hvad den så kommer til at smage af. Publikum bliver vidner til et eksperiment, som vi ikke selv ved, hvor ender henne - ud over at det bliver med musikken i centrum,” lyder det fra Kvamm. Han tilføjer:


“Både Frank og jeg har optrådt i mange år, så vi har lyst til at lave noget, hvor vi kommer på dybt vand og mærker en snert af usikkerhed, i forhold til om vi rent faktisk kan bunde. Det skylder vi os selv og publikum.”

Frank Hvam blev landskendt, da han medvirkede i det absurde tv-program Casper & Mandrilaftalen omkring årtusindskiftet og har siden cementeret sin status som en af landets fremmeste komikere med nøgleroller i blandt andet Langt fra Las Vegas og Klovn.

"Der er chancer, man kun får en gang i livet. For mit vedkommende er den musikalsk. Jeg glæder mig sindssygt til at komme på tour med Hugorm, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband. Så skide være med, at Gnags aldrig ringede,” udtaler Hvam forud for den forestående turné og tilføjer:


“Da jeg fortalte min kone, at jeg skulle på tour med Hugorm og spille en lidt større musikalsk rolle, var hendes kommentar: “Okay?!” Jeg tror, at det meget godt udtrykker, hvad folk kan forvente.”

Billetsalget til turnéen starter fredag den 14. april 2023 kl. 10.00 på Luger.dk.

Turnéplan

24. november 2023 - Horsens Ny Teater.


25. november 2023 - Vejle Musikteater.

29. november 2023 - Odeon, Odense. 

30. november 2023 - Bremen Teater, København.

1. december 2023 - Bremen Teater, København.

2. december 2023-  Bremen Teater, København.

3. december 2023 - Bremen Teater, København.

6. december 2023 - Musikhuset, Esbjerg.

8. december 2023-  Musikhuset, Aarhus.

9. december 2023 - Musikkens Hus, Aalborg.

En humoristisk flugtrute mellem frustration og sårbarhed

ANNONCE