Nyhed

SÅDAN ER DET: Hugorm klar med ny single om accept af tingenes tilstand

Trioen er klar til at eksperimentere med ny lyd og nye budskaber

I dag udgiver Hugorm en helt ny single med titlen "Sådan er det." Du kan høre den under artiklen her.

 

I en pressemeddelelse fortæller Hugorm, at de er gået ind i en æra, hvor de udforsker en mere elektronisk lyd og mere muntre budskaber. Trioen undersøger blandt andet temaer som accept af virkeligheden og ens egen selvforståelse.

På det nyeste nummer er det ikke kun Simon Kvamm, der indtager mikrofonen. Faktisk bidrager alle tre bandmedlemmer med vokal på det nye materiale, de arbejder på, afslører Simon Kvamm:“På de nye sange har vi fundet en måde at synge sammen på, som vi kalder chumbawumba-vokal. Det handler om at synge positive, opbyggelige linjer som ølkor og med en hooligan-agtig energi.
Árni synger omkvædet. Sådan er det, fordi hans islandske dialekt giver sådan en dejlig varm og umiddelbar fornemmelse i kroppen. Lidt ligesom at høre Tom McEwan tale dansk,” udtaler Kvamm.

 

Siden Hugorm startede for godt fem år siden, har trioen skiftet ham flere gange, og med studiealbummerne: Tro, hug & kærlighed, Kom vi flygter, ep’en Folk skal bare holde deres kæft og en lang række koncerter, har de opnået en særlig plads blandt fans og for alvor etableret sig på den danske musikscene.


Tilbage i '20 modtog albummet Kom vi flygter fem stjerner fra GAFFA og i 22’ fik albummet Tro, hug & kærlighed ligeså også hele fem stjerner. I 2023 rundede bandet året af med, hvad de kaldte for trænings-touren, hvor bandet havde inviteret Frank Hvam med for at eksperimentere og prøve nye ting med henblik på at udvikle live-formatet op til deres kommende arenaturné i efteråret '24.

“Nu skal Hugorm prøve kræfter med det store format, hvilket for mig næsten er for godt til at være sandt, og jeg glæder mig til at sammensætte et show man aldrig har set før her til lands,” udtalte Kvamm i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen af turnéen.

 


 

 

HUGORM AFLYSER: Bandmedlem ramt af blodprop

 

ANNONCE