Nyhed

SE: Her er traileren til kommende The Beatles-film

Den 54 år gamle film om tilblivelsen af bandets sidst udsendte studiealbum har repremiere på Disney+ i næste uge

Tidlige på måneden landede nyheden om, at fans af The Beatles - igen - har grund til at glæde sig. Den 54 år gamle dokumentarfilm Let It Be er nemlig blevet restaureret, forsynet med en ny indledning og bliver tilgængelig på Disney+ den 8. maj.

Nu har streamingtjenesten så delt en trailer for den nye, gamle film, som følger bandet under tilblivelsen af deres udgivelsesmæssige svanesang Let It Be i 1970. Filmen havde premiere samme år, men har ikke været tilgængelig officielt de seneste fire årtier. 

Ligesom tilfældet var med maraton-dokumentarserien Get Back fra 2022, er det Peter Jackson, som står bag arbejdet med at restaurere de mere end 50 år gamle og efterhånden temmelig medtagede originalbånd.


Nu fortalte filmens instruktør Michael Lindsay-Hogg i forbindelse med relanceringen af filmen tidligere på måneden.

"Det er ikke blevet passet særligt godt på båndene gennem årene, og filmen var i dårlig stand. Da Peter blev involveret i arbejdet (med Get Back, red.) - og gudskelov for det - var han nødt til at restaurere de originale optagelser, som blev brugt til Let It Be i sin tid. Så da idéen om at genudgive Let It Be kom op, var en stor del af arbejdet faktisk allerede gjort, udtalte Lindsay-Hogg til NME.

Udover at blive præsenteret i en nyrestatueret udgave er den nye version af Let It Be også blevet forsynet med en indledning, hvor man ser Jackson og Lindsay-Hogg diskutere projektet. 


HØR DEN NU: John Lennon og Paul McCartneys sønner udgiver single

ANNONCE