Nyhed

Stjerneinstruktør står bag firedelt The Beatles-biopic

Den Oscar-vindende instruktør Sam Mendes laver en film for hvert medlem af den legendariske popgruppe

I november udgav The Beatles det, Paul McCartney kaldte deres sidste sang, ”Now and Then.” Sangen var lavet af John Lennon tilbage i 1978, og kom i hænderne på de to overlevende bandmedlemmer, Paul McCartney og Ringo Starr.

Nu fortæller de overlevende bandmedlemmer og filminstruktør Sam Mendes så, at der er hele fire biopics på vej, skriver Pitchfork. Hver af medlemmerne af The Beatles får sin egen film, og de er sat til at ramme biografen i 2027.

”Har I hørt nyheden? Oh Boy. Vi støtter alle Sam Mendes filmprojekt,” sådan lyder det fra Ringo Starr på mediet X. Der er altså tale om et stort anlagt projekt, som er godkendt fra højeste sted: McCartney, Starr samt de efterladte John Lennon og George Harrisons efterladte.


Sam Mendes er en Oscar-vindende instruktør, som har blandt andet instrueret filmene 1917, American Beauty og Skyfall. Det er Mendes der har fået ideen til tetralogien.  

”Jeg er beæret over at fortælle historien om det største rockband nogensinde, og jeg er spændt på at udfordre forestillingen om, hvad en tur i biografen kan være,” skriver Sam Mendes i et opslag på The Beatles’ Instagram-profil.

I forbindelse med gruppens sidste sang blev der også udgivet en dokumentar på 12 minutter om sangens tilblivelse. I 2021 kunne fans glæde sig over Peter Jacksons monumentale dokumentar om tilblivelsen af albummet Let It Be. Dokumentarserien hedder The Beatles: Get Back og kan ses på Disney plus.


 

Gamle Beatles-hits skilt ad og ny-colorerede: Er det at fucke med kronjuvelerne?

ANNONCE