Nyhed

MERE END EN KLUB: Se ny video fra albumaktuelle Folkeklubben

Folkeklubben fejrer dagens udgivelse af deres sjette album med ny musikvideo til titelnummeret

Det er vanskeligt ikke at holde af Folkeklubbens særegne cocktail af intelligent sangskrivning og gammeldags gårdsanger-charme, og siden debuten for godt ti år siden har bandet da også opnået noget, der ligner, ja, folkelig popularitet.

I dag (fredag den 28. april) udgiver Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall så deres sjette studiealbum, som markeres med en række såkaldte instore-koncerter - altså intime optrædener i udvalgte pladebutikker - over hele landet. Miniturnéen indledes i morgen med koncerter i København, Roskilde og Helsingør; på onsdag tager trioen hul på en tur rundt til ni jyske pladebutikker, startende med Mermaid Music i Grenaa.

I dag kan du både læse GAFFAs firestjernede anmeldelse af det nye album og glæde dig over premieren på en ny musikvideo, som ledsager titelnummeret til Mere end en klub. Den kan ses under artiklen.


"På tekstsiden kredser Arngrim fortsat om det store i de små – verden set fra København af en mand på omkring de 40, men med et udsyn, som rækker væsentligt videre," hedder det blandt andet i vores anmeldelse af albummet, og videre:
"Rent melodisk har man på de sidste adskillige album kunnet beskylde Folkeklubben for en vis ensformighed; men uforglemmelige melodier er altså også en sjældenhed, og til gengæld kan klubben så bryste sig af at have skabt en egen, distinkt lyd – hvilket er mere, end de fleste kan sige." Til efteråret drager Folkeklubben på en længere turné i anledning af deres nye album.

 


ANNONCE