Nyhed

Architects kommer til Danmark

Det britiske metalcore-navn har annonceret deres største danske koncert til dato

Det er efterhånden 17 år siden, Brighton-bandet Architects udgav deres debutalbum Nightmares. Siden er det blevet til yderligere ni studiealbum - senest The Classic Symptoms of a Broken Spirit, som udkom sidste efterår.

Nu har bandet så annonceret et besøg i Forum Black Box den 29. januar 2024 - et halvt års tid efter, at Architects måtte opgive at gennemføre deres koncert på grund af de vilde vejrforhold på årets udgave af Copenhell.

Architects har gjort en dyd ud af at udvikle og genopfinde deres lyd fra album til album - således også på deres tiende og seneste.


"Den her føles mere live, mere spændende og sjovere - den har dén energi," udtalte forsanger Sam Carter i en pressemeddelelse og uddybede:

"Vi ville have, at den skulle være meget mere industriel og elektronisk. Det var den primære mission. De kan sagtens sameksistere: Hr. Elektronisk og hr. Organisk."

GAFFAs Alexander Hemstedt var ikke udelt imponeret over The Classic Symptoms of a Broken Spirit, som modtog to stjerner og følgende ord fra vores anmelder:


"Dette album fortjener nærmest kun hån og spot. Musikalsk videreudvikling er fint og godt, og man behøver heller ikke udgive det samme album ti gange. Men at køre baglæns i så stor stil, som kvintetten gør på dette album ses ikke ofte. Det gør nærmest ondt, hvor ligegyldigt og ikke mindst banalt dette album er blevet."

Billetter til den danske koncert sættes i salg den 23. august klokken 10.00 via Livenation og nøjagtig et døgn senere via Ticketmaster. De koster 420 kroner plus gebyr.

”Jeg så, at du gramsede på hende!”


ANNONCE