Nyhed

Postfest 2014 offentliggør de første navne

To amerikanske, et fransk og to danske bands er offentliggjort – indtil videre

I 2012 blev Aarhus et festival-koncept rigere. Skudt ud af nichefolkets fantasier opstod Postfest; en international festival for postrock og postmetal, samlet på tre dages intenst program med masser af musik i Trains lokaler.

Efter en succesfuld opstart mødte arrangørerne dog problemer i 2013, hvorfor gensynet med Postfest er blevet til en noget forsinket 2013-udgave – i 2014. Festivallen der har til formål at præsentere alt det bedste indenfor post-genren løber af stabelen den 12.-13. september, mens der om aftenen den 11. september bliver afholdt et særligt åbningsevent på et endnu ukendt venue.

De første offentliggjorte navne til 2014-udgaven er This Will Destroy You (US), Totorro (FR), Sky Architects (DK), Lymbyc Systym (US) og Mimas (DK). Festivalen trækker særligt This Will Destroy You frem som et af festivalens hovednavne. Deres seneste udgivelse fra 2011 Tunnel Blanket er værd at trække frem – et album som det svenske GAFFA gav ukuelige seks stjerner med på vejen.


Der vil fortsat blive annonceret nye navne til festivallen – og mon ikke vi får flere danske islæt at se?

Billetprisen er ligesom forrige år på 250 kroner for de tre dage og kan købes via GAFFA Live, mens festivalen kan følges på Facebook ved at klikke her.

Hør albummet "Tunnel Blanket"af This Will Destroy You og bedøm, om det er de seks svenske stjerner værd:


ANNONCE