Nyhed

IND I MØRKET: Barselona klar med ny single - hør den her

Efteråret byder på både nyt album og turné med duoen

Først udgav de deres første nye sang i mere end to år. Så indtog de Smukfest i Skanderborg, og et par dage senere annoncerede de nyt album og medfølgende turné. Og i fredags delte Barselona så endnu en forsmag på det kommende album i form af singlen Ind i mørket ud af det blå, som kan høres herunder.

”Der er en ny refleksion til stede i lyrikken, som kun kunne lykkes eftersom pladen blev til over flere år," udtaler bandet i en pressemeddelelse i forbindelse med singleudgivelsen og tilføjer:

"Sangen er - ligesom resten af pladen - skrevet ud fra en oplevelse af at være ung netop nu, med alt hvad det indebærer. Vi ønsker at fremhæve, at selv i de tungeste ting og tider skinner et håb."


Det nye album har fået titlen Væbnet Hjerte og udkommer den 15. september. Tre dage inden udgivelsen - den 12. september - inviterer Barselona til en særlig forpremiere på Bremen Teater i København.

"Ind imellem alle de nye numre vil Rud og Rasmus snakke med journalist Oliver Bodh Larsen om pladens tilblivelse, sangenes tematikker og røverhistorier generelt," skriver arrangørerne om det eksklusive arrangement. Der er stadig ledige billetter at få - de koster 285 kroner, men så inkluderer det altså også både snak, livemusik samt et vinyleksemplar af det aktuelle album.


Barselona er høj kvalitet i en lidt kedelig indpakning

ANNONCE