Nyhed

EFTER SUCCESÅR: Alive Festival offentliggør de første tre navne på 2024-plakaten

Sommerens festivalstemning lever videre hos Alive Festival, der i dag annoncerer de første navne på næste års musikprogram

Sommeren er gået på hæld, og det samme er årets festivalsæson. Hos Alive Festival i Thy er de dog ikke klar til at lukke ned for vinteren – tværtimod.

I dag offentliggør festivalen nemlig de første tre musiknavne, som festivalgæster kan se frem til i 2024. Det er en blanding af danske og internationale navne, der indfanger kernen af Alive Festival. Det fortæller Nicolai Demuth, som er kunstnerisk ansvarlig hos Alive Festival, i en pressemeddelelse:

Vi er superglade for så tidligt at kunne præsentere vores første pakke af kunstnere. Det er både kendte og mere upcoming navne, som alle er garant for virkelig gode og inspirerende live koncerter,” uddyber han.


På plakaten 2024 er blandt andet det danske band Barselona, der netop har udgivet albummet Væbnet hjerte – deres første i tre år. Barselona var også på Alive-plakaten i år, men måtte uheldigvis aflyse deres optræden. Nu er de tilbage og klar til at indtage Skovscenen til næste sommer.

Barselona får selskab af den dansk/tyrkiske gruppe AySay. AySay forener østlige og vestlige kulturer til lyden af et nyt Norden. Sangene synges på dansk, tyrkisk og kurdisk, og genremæssigt bevæger gruppen sig mellem folk, poprock og psykedeliske elementer.

Sidste navn på plakaten er den palæstinensiske duo TootArd, der består af brødrene Hasan og Rami Nakhleh. Duoen fusionerer musikgenrer, der inkluderer alt lige fra elementer af rock og reggae til arabisk 80’er-pop, funk og disco.


Offentliggørelsen af de første navne kommer i forlængelse af et succesår, hvor Alive Festival havde flere festivalgæster end nogensinde:

”2023 var vores hidtil største festival og en stor succes. Vi oplevede et fællesskab både blandt gæster og frivillige, som var med til at gøre det til nogle helt fantastiske dage. Med den her offentliggørelse begynder vi for alvor at se frem mod næste sommers festival. Allerede nu ser det godt ud,” afslutter Demuth i pressemeddelelsen.  

AYSAY-INTERVIEW: Urtonen i os alle


ANNONCE