Nyhed

Olivia Rodrigo tager dårlige beslutninger i ny musikvideo – se den her

Forlade festen for at besøge ekskæresten? Det er dilemmaet i musikvideoen til Rodrigos nyeste single

I aftes udsendte den 20-årige amerikanske sanger og sangskriver, Olivia Rodrigo, anden single fra det kommende album Guts. Albummets første single ”Vampire” er allerede blevet et stort hit, og mange fans har derfor ventet utålmodigt på at høre mere fra den unge stjerne, der tog verden med storm i 2021 med nummeret ”Drivers license”.

Olivia Rodrigo skriver sange om det at være ung og forvirret. Den nye single ”Bad Idea Right?” er ingen undtagelse.

”’Bad Idea Right?’ startede med, at vi for sjov lavede en sang om mig, der er sammen med en ekskæreste, men så gik det op for os, at vi faktisk havde fat i noget” skulle Rodrigo ifølge Pitchfork have udtalt i en pressemeddelelse.  


”Vi kastede de mærkeligste ting på væggen – i et af omkvædene er der en del, som lyder som et instrument i baggrunden, men det er mig som gradvist skriger højere og højere,” uddyber hun.

Det nye album Guts udkommer 8. september. Sidst Rodrigo var albumaktuel var med debutalbummet Sour fra 2021, som GAFFA gav fire stjerner.


”Rodrigo er i alle fald generøs med detaljerne fra dagbogen, og derfor er det heller ikke helt til at misse, at dette er et break-up album. Hun er ikke helt deroppe og ringe, hvor Alanis Morissette var i 90’erne med sit break-up album Jaggedd Little Pill, hvis one liners alle, der havde været gennem et break-up i min generation, drømte om at tage i sin mund. Rodrigo har ikke den samme overrumplende vildskab, men måske hun alligevel får lov at levere lydsporet til sin generations break-ups,” lød det blandt andet fra GAFFAs anmelder Trinelise Væring.

Olivia Rodrigo deler 18 sange på sin 18-års dag

ANNONCE