Nyhed

FORTSÆTTER SUCCESEN: Olivia Rodrigo annoncerer ny sang til populær filmfranchise – samt en ganske særlig optræden

Der er spændende ting i vente fra den populære amerikanske popsanger

Olivia Rodrigos karriere synes at have bevæget sig med raketfart, siden hun udgav sit debutalbum Sour tilbage i 2021. Den længeventet albumopfølger, Guts, kom i september i år – et album som har høstet roser fra flere anmeldere, herunder GAFFAs Trinelise Væring, som kvitterede med fem stjerner og konklusionen:

”Kære Olivia, du læser jo nok ikke det her, men min fornemmelse er, at du er all set to go. Med dette dit andet album har du vist hele verden, at du ikke er en døgnflue, og ligesom dit første album satte præcise og nuancerede ord på det at være teenager, så har jeg nu lært noget mere om at stå lige uden for døren og kigge ind på voksenlivet. Derfor er jeg ligeledes helt sikker på, at du også bliver en stemme, der kan formidle voksenlivets mange udfordringer, når du når dertil.”

Nu annoncerer det unge popfænomen to store nyheder. Den 17. november udgiver hun sin nye sang "Can’t Catch Me Now,” som en del af soundtracket til den kommende film The Ballad of Songbirds & Snakes. Det skriver Pitchfork. Filmen er den nyeste i rækken fra den populære bog- og filmfranchise The Hunger Games.


I et Instagramopslag skriver Rodrigo: ”Jeg er ovenud begejstret over, at jeg fik muligheden for at skrive en sang til ’The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes.” Samtidig har hun delt traileren til filmen, hvor man kan høre det nye nummer i baggrunden.

Den nye sang er dog kun én af flere nyheder. For nyligt blev det nemlig annonceret, at Rodrigo også er en del af lineuppet til dette års Rock & Roll Hall of Fame ceremoni, der finder sted i morgen den 3. november. Det bliver andet år i træk, at Rodrigo optræder til den prestigefyldte ceremoni. I Rock Halls annoncering på sociale medier lyder det, at ”Rodrigo vil optræde med en af sine helte.” Det er dog endnu hemmeligt, hvem denne ’helt’ er.


Til februar drager Olivia Rodrigo på sin Guts World Tour, der bringer hende rundt i Europa og Nordamerika. Blandt de europæiske lande, der får besøg af den populære sanger, er også Danmark, hvor danske fans således kan se frem til en koncert i Royal Arena den 30. maj 2024.

UDEBLIVELSE: Derfor sprang Alanis Morissette fra i sidste øjeblik til Rock & Roll Hall of Fame

ANNONCE