Nyhed

BREAKING: Popfænomenet Olivia Rodrigo kommer til Danmark

Den albumaktuelle amerikaner lægger vejen forbi landet i forbindelse med stor turné til foråret

Det er et af tidens helt store popnavne, som har meldt sin ankomst. 20-årige Olivia Rodrigo har netop udgivet sit andet album, Guts, som - ifølge GAFFAs anmelder - følger overbevisende op på den to år gamle debut Sour.

Nu er hun så klar til at annoncere en større arenaturné i foråret, inklusive et besøg i Royal Arena i København den 30. maj 2024.

Efterspørgslen på billetter forventes at være enorm, og derfor vil man - ligesom i forbindelse med kollegaen Taylor Swifts forestående Europaturné - skulle registrere sig til billetsalget. Registreringen er åben allerede nu via Rodrigos egen hjemmeside og Ticketmaster.


"Registrering hjælper os med at blokere bots, reducere videresalg, samt at få flere billetter direkte i hænderne på de fans, der ønsker at opleve showet," skriver arrangøren i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Registreringen er åben indtil søndag den 17. september kl. 23.00 dansk tid. Når registreringen lukker vil fans tilfældigt blive udvalgt til at modtage en kode som giver dem adgang til billetsalget, der starter 21. september."

Rodrigos Guts World Tour 2024 - som dog "kun" besøger Europa og Nordamerika - indledes den 23. februar i Palm Springs, Californien og rundes af den 13. og 14. august med to koncerter i Los Angeles. Opvarmningsnavnet på den europæiske del af turnéen er Remi Wolf


KOMMENTAR: Rocken er ikke død – og det er ikke mindst kvindernes fortjeneste

 

ANNONCE