Nyhed

MEGET FØLELSESLADET: Anne Linnet annoncerer stor forårsturné

Legendariske Linnet tager sangene fra sit seneste album med til en række spillesteder fra februar til april

Med en fortid i Shit & Chanel, Anne Linnet Band, Marquis de Sade med mere - og en aktuel medvirken i Toppen af poppen - er 70-årige Anne Linnet en regulær institution i dansk musik.

Sidste år udgav Linnet det 50 sange store værk Sange til Livet - og nu har hun så annonceret en længere turné i forlængelse af albummet, som modtog tre stjerner af GAFFAs Ivan Rod ved udgivelsen for et års tid siden. 

Den forestående turné indledes i Taastrup Teater og Musikhus den 16. februar og når forbi yderligere 21 spillesteder, inden turnéen rundes af på Magasinet i Odense den 27. april.


- Det er meget følelsesladet. Det er meget skabt af følelser alt sammen, og man kan sagtens sætte sangene på, hvis man har brug for at græde igennem, udtaler Linnet om Sange til livet i en pressemeddelelse og uddyber: 

- Jeg tror i virkeligheden, at der efter corona-årene, men også bare i det hele taget, at der er nogle, der vil have glæde af de her sange. Andre vil forhåbentlig kunne finde noget trøst i dem, da mange af sangene også er sorgbearbejdende på en eller anden måde, siger Linnet og tilføjer:

- Sange Til Livet er blevet til gennem de sidste 20 år i København, Skagen, Paris, Dublin og Phi Phi Island. Min sang "Forårsdag" nåede at ligge i skrivebordsskuffen i 18 år, inden den blev udgivet. Det samme gør sig gældende for nogle af sangene på Sange til livet, hvoraf de første stammer fra 2003, lyder det fra den respekterede musiker og sangskriver.


Du kan se den fulde turnéplan og købe billetter lige her.

ANNONCE