Nyhed

TRONSKIFTE: Dronningens afgang markeres med gratis popkoncert i København fredag

I morgen er der storstilet royal koncert på Kongens Nytorv, og din billet er allerede betalt

Det er 52 år siden, vi sidst fik ny regent, og for første gang siden middelalderen sker det ved, at monarken frivilligt har overgivet rollen til sin tronfølger. Dette giver naturligvis anledning til en stor fejring.

I et samarbejde mellem DR og TV2 produceres Danmarks dronning - den største tak og showet vil blive gæstet af en lang liste af danske musiktalenter. Dronningerne - pun intended - af dansk pop-rock, Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen går på scenen. 

Det samme gør Caroline Henderson og Jesper Binzer, Pil og Mads Langer samt Søs Fenger og Peter A.G.  Katinka optræder sammen med DR Pigekoret, mens Safri Duo slår sig løs med Livgardens Tambourkorps. Derudover kan vi glæde os til Scarlet Pleasure, Svea S, Eivør og Inuanima, Katrine Gislinge og Silas Bjerregaard. 


Udover de musikalske indslag vil der også være balletdansere fra Det Kongelige Teater og diverse humoristiske indslag. Showet tovholdes af værterne Natasja Crone og Stéphanie Surrugue, og det er ganske gratis at deltage. Eller, mere præcist: Du har allerede betalt for det via din skat.

Det royale show finder sted fredag d. 12. januar klokken 16.00-21.00 på Kongens Nytorv i København. Der sendes optakt fra klokken 16.00 på DR1, hvor der også vil være omstillinger til Færøerne og Grønland. Selve showet sendes direkte på DR1 og TV 2 fredag 12. januar klokken 19.30.

Alle er velkomne, og der er som sagt fri adgang til eventet. DR og TV 2 opfordrer publikum til at komme i god tid til showet, hvor der vil være opvarmning fra klokken 19.00 med Jacob Riising.


VIDEO: Se dronningen få usædvanligt spørgsmål fra Malte Ebert

ANNONCE