Nyhed

The Rolling Stones udgiver udvidet udgave af aktuelt album

Gruppens comebackalbum er nu på gaden med en ekstra disc med liveoptagelser fra efterårets udgivelsesevent

Tilbage i oktober - og knap tres år efter deres eponyme debutalbum fra '64 - udgav The Rolling Stones deres første samling nye sange i en længere årrække. Nu er albummet så udkommet i en udvidet særudgave, hvor fans kan glæde sig over en ekstra cd med fire sange fra bandets udgivelses-arrangement i New York City i oktober.

Hackney Diamonds (Live Edition) byder således på liveversioner af 1968-klassikeren "Jumpin' Jack Flash" og to sange fra Some Girls i form af "Shattered" og "Tumbling Dice." Hertil kommer "Sweet Sounds Of Heaven" fra det nye album, hvor bandet fik selskab på scenen af Lady Gaga, som også medvirker på studieversionen af sangen.

I sidste måned annoncerede The Rolling Stones en række nordamerikanske koncertdatoer i kølvandet på det aktuelle album. De lægger ud i Houston, Texas, den 28. april - se den fulde turnéplan her.


The Rolling Stones på scenen i Horsens, oktober 2017. Foto: Morten Rygaard
The Rolling Stones på scenen i Horsens, oktober 2017. Foto: Morten Rygaard

Der er endnu ikke annonceret nogen europæiske turnédatoer, og det er efterhånden ved at være længe siden, det sejlivede bluesrockband har besøgt Danmark. Det var i oktober 2017, hvor de gav koncert i Parken.

"Som sættet skrider frem, glemmer en del af publikum tilsyneladende næsten at stå og filme storskærmene med deres telefoner og er til stede i situationen – også selvom det ikke ligefrem kommer til tumultariske optrin foran scenen," noterede GAFFAs anmelder ved dén lejlighed og tilføjede:


"Koncertens sidste etape er en regulær bredside af klassikere, kulminerende i karrierehøjdepunktet "Gimme Shelter" og endelig "(I Can't Get No) Satisfaction", mens fyrværkeri i scenens sider detoneres. Ja, det er bare rock’n’roll – men indimellem er det faktisk også alt, hvad man har brug for. Eksemplarisk, i al sin uperfekthed."
 

Retur til rødderne på rendyrket bluesalbum

ANNONCE