Nyhed

HIMMELSK LYD: Hør ny single fra The Rolling Stones - med et par helt særlige gæster

Et popikon og en soullegende assisterer de britiske rockveteraner på anden single fra kommende album

The Rolling Stones annoncerede sidste måned udgivelsen af deres første album med nye sange i 18 år. Som tidligere rapporteret byder bandets første studiealbum i en længere årrække på flere særdeles prominente gæster.

Det gør sig da også gældende for anden single fra pladen, som netop er udkomme og kan høres herunder. Og mens førstesinglen "Angry," som udkom tilbage i starten af september, var en rocket sag, viser den netop udgivne single “Sweet Sound Of Heaven” en anden dimension af bandet.

Sangen, som udsendes forud for det kommende album Hackney Diamonds, præsenterer en blues-soulet lyd. På det syv minutter melodiske udspil går briterne ned i tempo, og inviterer ingen ringere end Lady Gaga til at synge duet med Mick Jagger. På nummeret akkompagneres bandet ydermere af soullegenden Stevie Wonder på keys.


Det er i øvrigt ikke første gang, Lady Gaga medvirker på et Stones-album. Hun medvirker nemlig på en udgave af klassikeren "Gimme Shelter" på livealbummet Grrr Live!, som er indspillet i 2012 og udkom tidligere i år.

Hele Hackney Diamonds udkommer efter planen den 20. oktober, og byder også på bidrag fra andre store navne som Paul McCartney, Elton John og bassist Bill Wyman samt bandets afdøde trommeslager Charlie Watts

Albummet bliver deres første udgivelse med nyt materiale siden A Bigger Bang, der udkom i 2005, og bliver dermed gruppens 31. studiealbum. I 2016 udgav bandet coveralbummet Blue & Lonesome, hvor de fortolkede gamle bluesforlæg og fik selskab af Eric Clapton på et enkelt nummer.


KLASSIKEREN FYLDER 50: Fem interessante facts om Rolling Stones' mesterværk

ANNONCE