Nyhed

Wonderfestiwall klar med de første navne til næste års festival

Andreas Odbjerg og Guldimund er klar til at kickstarte festen på Solskinsøen

Wonderfestiwall blev grundlagt i 2008 med blot 400 deltagere og har gradvist men stødt udvidet både området, antallet af gæster og stjernestøvet på programmet. I sommeren ‘23 kunne festivalen glæde sig over hele 10.000 betalende deltagere.

GAFFA var da til stede på klippeøen og du kan læse den fulde reportage fra dag 1, dag 2 og dag 3. Blandt de gæstende performers var Thomas Helmig, Scarlet Pleasure, og Phlake med flere. Nu er sensommerfestivalen på Bornholm klar til at offentliggøre de første navne til næste års festival.  

Guldimund
Den bornholmske festival har fået fat på indie-rock sanger og sangskriver Guldimund. I 2024 venter der altså  en travl festivalsæson for Guldimund, der udover Wonderfestiwall også vil optræde på Alive Festival, Langeland Festival og Musik i Lejet.


Guldimunds ”Det' kun vigtigt, hvad det er” vandt årets P3 Lytterhittet. Nummeret er en del af albummet Jeg venter i lyset, som blev udgivet tidligere i år.

Guldimund på scenen i Aarhus, november 2023. Foto: Henrik Sørensen
Guldimund på scenen i Aarhus, november 2023. Foto: Henrik Sørensen

 


Guldimund kunne for nylig opleves til en udsolgt koncert i Musikhuset i Aarhus i november, hvor anmelder Ole Rosenstand Svidt bemærkede, at “det var lige før, man kunne se guldstykkerne svæve ud af Asger Nordtorp Pedersens mund”.

Andreas Odbjerg
Bornholmer-festivallen lægger ud med endnu en stærk lyriker i Andreas Odbjerg. Den Odense-fødte singer-songwriter har udgivet musik siden 2012, efter sin deltagelse i tv-programmet The Voice, hvor han fik en andenplads. 2022-debutalbummet Hjem fra fabrikken modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder, som kaldte Odbjerg ”En Larsen for Instagram-generationen”.

Populære Jeg Ka' Rigtig Godt Li' Dig af Ida Laurberg og Andreas Odbjerg vandt Årets Danske Hit til Danish Music Awards. I november udkom Odbjergs nyeste single "Vennesangen" sammen med Carl Knast.


Kan du ikke vente helt til august - eller ikke får chancen for at tage færgen til Bornholm - er både Ida Laurberg og Andreas Odbjerg annonceret til at spille på Kulturværftet i Helsingør til juni

Andreas Odbjerg på scenen i sommeren '22. Foto: Morten Rygaard
Andreas Odbjerg på scenen i sommeren '22. Foto: Morten Rygaard

Wonderfestiwall forventer at annoncere yderligere 30 navne hen over vinteren og foråret, så stay tuned. 

Festivalen finder sted ved i Slotslyngen ved Hammershus på Bornholm. d. 15. - 18. august 2024.
Billetsalget er allerede i gang og billetter kan købes på Ticketmaster. Partoutbilleter står til 1.525,00 kr., og endagsbilletter kan fås til 675,00 kr.

ANNONCE