Nyhed

BLOD OG SMØR: Hør single fra Caroline Polacheks kommende album

Nyt album er lige om hjørnet og har 00'er-stjerne på gæstelisten

Den amerikanske sangerinde og sangskriver Caroline Polachek annoncerede i 2022 med singlen ”Bunny Is A Rider”, at hendes andet album vil lande på valentinsdag i 2023. Nu er endnu en single fra det kommende album landet. Denne gang hedder den ”Blood and Butter” og er gæstet af den skotske sækkepibespiller Brìghde Chaimbeul.

I forbindelse med den nye single har Caroline Polachek også offentliggjort den fulde trackliste til det kommende album Desire, I Want to Turn Into You. Albummet vil foruden fem singler, der allerede er udgivet, tælle syv nye numre – herunder et med Grimes og Dido som gæster.


Caroline Polachek udgav sit første album Pang i 2019, et album der modtog seks stjerner fra GAFFA og ordene: ”Hvis al popmusik var så legesygt, velskrevet og ambitiøst, ville verden være et bedre sted”.

Kunstneren skulle have givet koncert på Store Vega den 18. oktober 2022, men koncerten blev udskudt, da Caroline Polachek angiveligt ønskede at koncentrere sig om sit næste album. Koncerten i Store Vega finder i stedet sted den 20. februar 2023, og publikum kan derfor se frem til en koncert med dugfrisk musik fra den amerikanske sangerinde.

Trackliste


01 Welcome to My Island
02 Pretty in Possible
03 Bunny Is a Rider
04 Sunset
05 Crude Drawing of an Angel
06 Blood and Butter
07 I Believe
08 Fly to You [ft. Grimes and Dido]
09 Hopedrunk Everasking
10 Butterfly Net
11 Smoke
12 Billions

ANNONCE