Nyhed

BEDST LIGE NU: 12 håndplukkede tracks – Fra Barselona og JJ Paulo til Miley Cyrus og Sam Smith

Du vil gerne vide, hvad der rører sig på musikfronten? Lyt her!

Flowers – Miley Cyrus
Superstjernen Miley Cyrus er endelig tilbage efter kæmpesuccesen med 2020’s Plastic Hearts. Denne gang synger hun lige til hjertet på ”Flowers”, der står som en stærk kandidat til at blive dette års ”single girl anthem”. Det er empowering, og vi kommer vil at skråle med, når hun – forhåbentligt – besøger Danmark på en kommende turne.

Gimme (feat. Koffee & Jessie Reyes) – Sam Smith
Sam Smith er ikke til at komme udenom i disse tider. Efter hittet ”Unholy” viser de nu med ”Gimme”, at Sam Smith anno 2023 er brandhamrende sexet. Koffee og Jessie Reyez agerer en stærk kontrast til Smiths stærke vokal. Numsen skal rystes, og kroppen skal bevæges – hvilket vi kommer til at gøre, når de gæster Royal Arena dette forår.


Jeg’ Problemet – KIDD
”It’s me, I’m the problem, it’s me” sang Taylor Swift på “Anti-Hero”, og nu virker det til, at vi har fået den danske udgave med KIDDs ”Jeg’ Problemet”. Beatet flyder, og rapperens flow er godt og vel fejlfrit. Det er en sang, der giver dig medvind på cykelstierne, selv om det handler om, at KIDD – og alle vi andre – ikke er perfekte.


Glemme Dig – Danser Med Piger
Noget af det bedste, der kom ud af 2022, er danske Danser Med Piger. De unge mænd i bandet ved præcis, hvordan en god popsang skal skæres, og ”Glemme Dig” er endnu et eksempel herpå. Trommerne danser afsted under guitarens hymne, mens Oskar Ringgaards vokal endnu engang charmerer sig ind på enhver lytter.

Gossip (feat. Tom Morello) – Måneskin
Italienske Måneskin er ved at indtage verden. Med deres catchy, rockede musik har de på mange måder vist, at de er klar til at træde ud af Eurovisions skygge. Legendariske Tom Morello fra Rage Against the Machine gæster det unge band på denne nye single, som endnu engang handler om ungdom og berømmelse.


Lyden af Livet – Barselona
Barselona er tilbage. Efter at have været på alles læber i 2020 med ”1 Dag Er Vi 1 Minde” står duoen nu klar med ny musik. ”Lyden af Livet” vil fremad – det er tydeligt at mærke. Popsangen jagter friheden så meget, at man til sidst kan føle sig fanget af den, så man derved glemmer, hvad der virkelig betyder noget.

Fuck The World – Barbro
Barbro har begået sig en kærlighedssang, fortæller de, og det gøres på den vanlige, gode Barbro-måde. Der er attitude, stærke guitartoner og attitude, præcis som der plejer at være i Barbros musik. ”Fuck The World” er en punket queerhymne om søgen efter tryghed og safe spaces, og nummeret bliver fulgt op af et album i løbet af foråret.

Bigger Than You’ve Ever Seen – JJ Paulo
Få er som JJ Paulo – og få er så store, som han er. Det viser han endnu engang med singlen ”Bigger Than You’ve Ever Seen”. Sommeren er nær, når nummeret spiller, og produktionen sidder lige i skabet. Vi tror på, at JJ Paulo kun er begyndt, og vi glæder os til at se og høre ham på de store scener - og vi starter til GAFFA Prisen.

Ikke Blevet Bitter – Mørkeblødt
Danske Mørkeblød præsenterer os for et nummer, som passer så fint ind i det, der sker på den dansksprogede musikscene i disse år. ”Ikke Blevet Bitter” handler om at se sine indre dæmoner og skyggesider i øjnene – og erkende, at man ikke altid kan ændre på sig selv og sine fejl. Det er ærligt, smittende og velskrevet.

Summit Up – MoonBee
Danske MoonBee er et ubeskrevet blad i GAFFA-regi, men vi har på ingen tid kastet vores kærlighed på singlen ”Summit Up”. Det er en uptempo popsang, der lever i et minimalistisk hyperpoppet univers. Lad nummeret tage sig i hånden, når du er klar til at efterlade dit krops- og identitetshad i fortiden.

Vi Sidder Fast – Falderebet
Trænger du til et godt og solidt rocknummer? Så skal du ikke lede længere. Danske Falderebet har netop udgivet ”Vi Sidder Fast”, der er noget så simpelt som en seriøst stærk rocksang. Det fængende omkvæd holder hele nummeret sammen, mens Bo Bech Arvins stemme helt masserer din trommehinde på bedste vis.

Family Dinner – Siné
Kender du det med, at du bliver nødt til lige at drikke dig mod til en familiemiddag, hvor dine forældre starter afhøringen, allerede inden du er trådt ind ad døren? Det har Siné – og det har hun lavet en sang om. Tag den med i ørene, inden du drager hjem næste gang. Du er ikke alene – og dette solide popnummer hjælper os på vejen.

ANNONCE