Nyhed

BRANDVARM GENERATOR: Seks nye navne føjes til programmet på Generator Festival

Generator Festival føjer brandvarme, danske navne til musikprogrammet

Den odenseanske studiestartsfest Generator Festival er klar med yderligere seks navne til årets musikprogram. Indtil videre har Generator Festival annonceret Kesi, Hjalmer, Prisma, Elba og Jaxstyle til studiestartsfesten, der løber af stablen mellem den 8.-9. september.

Blandt de nye navne finder man den danske DJ Martin Jensen, rapperen Gobs, sanger og sangskriver Svea S, hitmageren Maximillian, rapperen Carl Knast og indierock-bandet Kalaset. Sidstnævnte udgav deres debutalbum Grib mig hvis jeg falder i starten af 2023, og albummet modtog fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder:

”(…) De iørefaldende sange er nærmest ved at falde over hinanden. I disse år hører vi meget om, hvor psykisk pressede mange unge er. Det lader ikke til at være tilfældet for Kalaset, der forhåbentlig kan muntre både jævnaldrende og ældre og yngre op og give dem lidt selvtillid med denne gennemmusikalske, sprængfarlige humørbombe,” lød det fra anmelderen.


Derfor bliver Kalaset forhåbentlig en booking, der vil glæde festivalgængerne. Generator Festival er nemlig en fejring af studiestarten og de studerende og tager form som en stor to-dages gadefest, hvor der vil være koncerter på i alt to scener i Odense Centrum. Koncerterne fra Hjalmer og Kesi er de eneste planlagte optrædener på Fyn i år fra de to kunstnere.

I 2021 gav Martin Jensen også koncert på Generator Festival, hvor han modtog fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der kvitterede med ordene:

”Der har været episke øjeblikke i overflod, uden at det er blevet guddommeligt. Der har været tempofald, uden at det har været komisk. Publikum er blevet ført fra pop-paradis til bashelvedet, og sidstnævnte er altså et eftertragtet sted at indlogere sig for natten, post-corona,” lød det i anmeldelsen.


Billetterne til dette års Generator Festival er sat til salg.

LÆS OGSÅ: FOTOSERIE: Martin Jensen væltede Svendborg

 


ANNONCE