Nyhed

Kultursalonerne Gisselfeld klar med nye navne

Annisette med DR Big Band er blandt tilføjelserne til den langsomme sjællandske festival

Sidste sommer blev der for første gang afholdt Kultursalonerne Gisselfeld - en ny festival med talks og musik i parken ved Gisselfeld Kloster nær Haslev i Sydsjælland. "En minimalistisk pendant til Heartland Festival," som vores udsendte skrev i sin reportage sidste sommer, hvor man blandt andet kunne opleve Savage Rose, Oh Land, Tina Dickow, Henrik Lindstrand, Nikolaj Nørlund, Bremer/McCoy, Fastpoholmen, Nikolaj Grandjean, Kira Skov og Katinka Band.

Til august vender begivenheden så tilbage - og efter allerede at have annonceret navne som Søren Huss, Naja Rosa og digteren Søren Ulrik Thomsen, har arrangørerne nu offentliggjort yderligere et par navne. Foruden sociolog og forfatter René Karpantschof drejer det sig om den irske sanger Susan O'Neill og - ikke mindst - Annisette med DR Big Band.

Som noget særligt er Kultursalonerne Gisselfeldts program lagt, så ingen optrædener overlapper hinanden - som da PJ Harveys digtoplæsning på Heartland sidste år var ved at blive overdøvet af upcoming-navnet Dophas koncert på en anden scene.


”Kultursalonerne Gisselfeld 2022 var vores bud på en alternativ festivaloplevelse, som viste sig at være en succesfuld første udgave. Et festivalformat vi har valgt at kalde ”en langsom festival,” udtalte festivalens arrangør, Jesper Kemp, i en pressemeddelelse tilbage i december og tilføjede:

”Kultursalonerne Gisselfeld er en festival uden overlappende programpunkter, og hvor der er tid til at fordøje oplevelserne og maden og dele oplevelserne med de selskaber, man nu havner i.”

Festivalen finder sted fra den 18. til den 20. august 2023, og man kan købe billetter her


Mesterværk af den levende legende og det voluminøse band

ANNONCE