Nyhed

SYD FOR SOLEN 2023: Årets musikprogram er nu fuldendt

Syd for Solen tilføjer seks navne og fuldender dermed årets musikprogram

I dag annoncerer den københavnske musikfestival Syd for Solen de sidste seks artister til fredagens program, og dermed er det fulde musikprogram offentliggjort. I dette års udgave af Syd for Solen har hver dag sin egen musikalske agenda, hvor et eller to hovednavne bakkes op af andre kunstnere med samme energi. Fredagens program har dog en lidt bredere tematik på programmet: Fest.

Hovednavnene til fredagens program er allerede offentliggjort og består af engelske Aphex Twin og den sydkoreanske klubdronning, Peggy Gou. Blandt de seks nye tilføjelser til fredagens program finder man både kunstnere fra den danske talentmasse og fra det store udland. Om fredagens tema fortæller programansvarlig Xenia Grigat:

"Fredag har vi virkelig gjort os umage med, at folk skal have intet mindre end den perfekte sommerfest. Sådan en dag, der starter hyggeligt ud og ender i et stort festligt klimaks på dansegulvet, eller nærmere, græsset," fortæller Xenia Grigat i en pressemeddelelse.


Derfor kan Syd for Solen også stolt føje hollandske Benny Sings til fredagens program, hvor festivalgængere kan nyde en blanding af r&b, tilbagelænet indiepop og softrock på Søndermarken.

Derudover skal sommerfesten følges til dørs af australske Confidence Man, som Xenia Grigat selv præsenterer som ”det musikalske svar på en gigantisk farvestrålende cocktail i langstilket glas med neonsugerør, papirparasol, frugtskiver og stjernekastere”.

Når der skal skrues op for tempoet til sommerfesten, får to danske hiphop-artister lov at overtage tøjlerne. Her er der tale om Sulka, der er kendt for at lægge old school-rap og komplekse rim på produktioner af ingen ringere end Malk de Koijn-legenden, Tue Track.  


Den anden danske hiphop-artist bliver Ussel, som Xenia Grigat mener er det perfekte match til fredagens program, hvor festen er i højsædet.

"Hans koncerter indeholder både en direkte rocket energi, poppet længsel og smadderpunket fandenivoldskhed. Han er kort sagt en medrivende oplevelse, som det er umuligt at stå stille til," udtaler Xenia Grigat i pressemeddelelsen.

Derudover føjer Syd for Solen også den danske housepop-kunster Julie Pavon og den følsomme singer-songwriter August Høyen til fredagens program.  


Du kan købe billetter til Syd for Solen 2023 her.

LÆS OGSÅ: SYD FOR SOLEN 2023: Unknown Mortal Orchestra fuldender torsdagsprogrammet

 

ANNONCE