Nyhed

Beyoncés koncertfilm kommer til Danmark

Verdensstjernens koncertfilm, Renaissance: A Film By Beyoncé, bliver snart vist i danske biografer.

Det lader til, at koncertfilm i øjeblikket er i høj kurs. Det helt åbenlyse eksempel er Taylor Swifts The Eras Tour-koncertfilm, der for nyligt har fået folk over hele verden til at strømme til biografen.

Tidligere i år blev Coldplays Spheres-turné sendt direkte fra Argentinas River Plate til biografer i 81 lande (en live transmissionsrekord), i denne måned kommer Billy Idols State Line film i udvalgte biografer, mens Duran Duran står til at udgive en koncert-dokumentar i december. 

Men det helt store samtaleemne for koncertfilmene i december, må dog være Beyonces Renaissance: A Film By Beyoncé, der får premiere i de danske biografer den 1. december. 

Filmen tager eftersigende seerne med på en rejse gennem Beyoncés seneste verdensturné, fra planlægningsstadierne til den første koncert i Stockholm og det afsluttende show i Kansas City.

I en pompøs trailer er der lagt i kakkelovnen til en ambitiøs koncertfilm på intet mindre end 2 timer og 40 minutter. 

Da vores anmelder i sommer anmeldte netop Renaissance-koncerten, kaldte han den "et stykke medrivende installationskunst til tiden" og kvitterede med fem stjerner. 

Filmen kan ses i de fleste danske biografer i en begrænset periode. LÆS OGSÅ: I TAYLOR SWIFTS FODSPOR: Beyoncé annoncerer koncertfilm – se traileren her

ANNONCE