Nyhed

Om lidt spiller de fire udsolgte koncerter i Royal Arena. Nu giver Nik & Jay en statusopdatering med ny single – hør den her

Den populære duo varmer op til to weekenders koncertbrag med ny musik

Selvom det er mere end 20 år siden deres debut, er Nik & Jay stadig yderst elsket af danskerne. I marts annoncerede de to store koncerter i Royal Arena denne weekend fredag den 10. og lørdag den 11. november. Billetterne blev mildt sagt revet væk, og Nik & Jay fulgte op med ikke mindre end to ekstrakoncerter, som finder sted den efterfølgende weekend den 17. og 18. november.

Særligt for koncerterne er, at de har familieoplevelsen i fokus, og derfor har det været muligt at købe billetter til et særligt familieområde.

"Billetterne til dette område er tiltænkt familier med børn, som ønsker pladser, hvor der tages særligt hensyn til det yngre publikum," lød det dengang i en pressemeddelelse i forbindelse med annonceringen af arenakoncerterne.


I dag udgiver duoen så en spritny single blot få timer før, de indtager scenen i Royal. Singlen har titlen ”November Freestyle”, og på den tager Nik & Jay temperaturen på livet og omfavner det med alle dets facetter.

”Nik & Jay big energy, bare gi’ los / stadig kølige på mic’en ligesom rimfrost / vender tiden på hovedet, som et timeglas / klar på livet som én, der går ud af 9. klasse / der’ kun ét at gøre: bare gi’ den gas / stilheden, skønheden; bare gi’ det plads,” synger de blandt andet på nummeret. 

Koncerterne i Royal Arena kommer efter en sommer, hvor Nik & Jay gæstede landets festivaler – blandt andet Nibe Festival, hvor de spillede en, ifølge GAFFAs Emilie Schjeldahl, femstjernet koncert, der samlede både nye og ældre fans.


”Jeg lyder som en broken record, når jeg siger, at Nik & Jay er fantastiske live. Det er ikke første gang, at jeg har set dem, og det er bestemt heller ikke den sidste. Og sådan tror jeg, at resten af pladsen også følte. Mange af os er vokset op med Nik & Jays musik, og derfor er det også en smule rørende at stå blandt alle disse vidt forskellige mennesker, der alle har Nik & Jays festlige sange som fællesnævner. Og som Jannik så fint formulerede afslutningsvist: “Det her er den fedeste gang, vi har været i Nibe. Det er så fedt at se alle de unge mennesker oppe foran synge alle ordene. Og så en helt anden generation nede bagved, der også synger med. Tak,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

Lyt til Nik & Jays nye single


Svedig statusopgørelse fra de modnede popprinser

ANNONCE