Nyhed

SOM EN FJEDER: Nik & Jay klar med koncertdatoer - inklusive intim friluftskoncert

Efter at have samlet over 60.000 fans i Royal Arena er 20 års-jubilarerne klar til at indtage sommerlandet

I april 2024 er det nøjagtig tyve år siden. Nik & Jay udgav deres andet album, 2, der med sange som "Lækker," "En dag tilbage" og "Kan du høre hende synge" må betragtes som et hovedværk i dansk popmusik på denne side af årtusindskiftet.

I november understrege duoen deres folkekære status med hele fire koncerter i Royal Arena, og nu har de så annonceret de første datoer til deres sommerturné her i 2024.

”Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg,
Nik & Jay Sommer 2024 Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed,” som det hedder i en pressemeddelelse fra det dynamiske makkerpar.


Nik & Jays sommersæson skydes i gang på Jelling Musikfestival, som afvikles den 23. til 26. maj og allerede har annonceret navne som Nelly Furtado, Rasmus Seebach og Suspekt. Og her ser man - ikke overraskende - frem til et gensyn med succesduoen fra Værløse:

”Det er noget særligt, når Nik & Jay kommer til Jelling – hver gang. De har en helt speciel
forbindelse til publikum og kan virkelig forene alle på festivalpladsen. Derfor er vi vanvittigt glade
og stolte over, at Nik & Jay har takket ja til at komme tilbage til publikummet i Jelling,” udtaler
festivalens programchef Gaute Parbo Niemann i en pressemeddelelse.

Samtidig er Nik & Jay idag blevet præsenteret som første navn til koncertrækken Rock i Lunden den 7. juni. Karl William vil stå for opvarmningen, og med den historiske park i Horsens midtby som ramme vil der være tale om en af de mere intime koncerter på duoens sommerturné, påpeger arrangøren Horsens & Friends.


Senere på sommeren - nærmere bestemt 24. august - kan Nik & Jay opleves på endagsfestivalen Olympen Live '24 i Ollerup ved Svendborg. På plakaten er også Medina, Hugorm, Hjalmer og Jada, og billetter til 695 kroner plus gebyr er i salg her

STORT TEMA: Tilbage til 00'erne

ANNONCE