Nyhed

SÆT KRYDS I KALENDEREN: Her er de første navne til Musik i Lejet 2024

Guldimund og Röyksopp er blandt de netop annoncerede artister

Der er gang i annonceringerne til næste års danske festivalsæson, og nu melder Musik i Lejet også klar til at afsløre de første navne på deres plakat anno 2024. Festivalgæster kan således sætte et stort kryds i kalenderen, når Musik i Lejet traditionen tro åbner dørene i Tisvildeleje den 18.-20. juli. 

Første navn på plakaten er den elektroniske duo Röyksopp. Gruppen, der består af Svein Berge og Thorbjørn Brundtland, har i deres 25 år lange karriere inviteret til dansefest med deres 11 studiealbum, hvoraf det seneste, Profound Mysteries III udkom sidste år. 

Den næste på plakaten er svær at komme udenom. Danske Guldimund har danskerne i sin hule hånd med udsolgte koncerter på stribe. I år vandt han Lytterhittet 2023 til P3 Guld for sit nummer "Det' kun vigtigt hvad det er" fra det anmelderroste andet album Jeg venter i lyset, som udkom tilbage i marts. Også Greta lægger vejen forbi festivalen med sit elektroniske univers. For nyligt overraskede hun ved at udgive et spritnyt album, som modtog seks fulde stjerner af GAFFA. 


Også When Saints Go Machine vendte i år tilbage med nyt album og melder sig nu klar til at spille på Musik i Lejet. De var også en del af festivallandskabet i år, da de optrådte på Heartland, hvor de leverede en, ifølge GAFFA, firestjernet præstation. 

Sidst men ikke mindst kan Musik i Lejet byde velkommen til Artigeardit og Lamin, som slog deres samarbejde fast i 2021, da de udgav ep'en Ny agenda. I år fulgte de op med albummet Nu hvor vi er her, og i september kunne de to rappere så annoncere, at de til marts næste år spiller en enkeltstående headliner-koncert i Royal Arena

Billetsalget til Musik i Lejet 2024 starter den 1. december klokken 10 på Musik i Lejets hjemmeside. Det er muligt både at købe partoutbillet til alle tre dage eller dagsbilletter til torsdag, fredag eller lørdag. 


Han forsøgte uden held at komme ind på politiskolen – nu holder han publikum i musikalsk benlås

ANNONCE