Nyhed

EFTER VILD KONCERT-NYHED: Medina danser for sig selv på ny single

For nyligt annoncerede Medina sine største koncerter til dato. Nu er hun klar med en spritny single

Sidste torsdag den 5. oktober løftede Medina sløret for sine hidtil største koncerter, når hun den 12. april og 19. april 2024 indtager henholdsvis Royal Arena i København samt Djurslands Bank Arena i Aarhus.

I dag sparker ”Kun for mig”-popstjernen så weekenden i gang med en ny single, som har titlen ”Danser For Mig Selv”. Om den nye single fortæller Medina i en pressemeddelelse:

”’Danser For Mig Selv’ er en sang, der passer meget på mig som person. Jeg har brug for frihed og plads. For mig betyder det ikke så meget, om der kan gå lang tid, hvor jeg skal klare tingene selv. Så længe jeg ved, hvor jeg har mit bagland, og det samme den anden vej.”


’Danser For Mig Selv’ er Medinas tredje singleudspil i år. I januar udgav hun nummeret ”Lidt Endnu”, hvor hun fik besøg af D1MA, og i maj udkom sangen ”Love Isn’t Easy”, som er lavet i samarbejde med gruppen Kind Mod Kind.

I løbet af sommeren har Medina været med til at skabe dette års festivalstemning som en del af lineuppet til Grøn Koncert. GAFFAs Adam Bouttai fangede popsangeren til Grøn-koncerten i København, hvor han kvitterede med fem stjerner under titlen Respektindgydende pragtpræstation.

”Numrenes præsentation fratager i store træk originalernes slut-00’er dance-vibe og tilsigter mod et mere rocket udtryk til floor. C-stykke fællesklappet sikres som amen i kirken på “For altid”.  Det er almengyldigt. Det er evigt gyldigt. Og så er det en sætliste, stort set alle med en puls i nationen kan på rygraden – om du vil indrømme det eller ej. Insisterende synth-akkorder moduleres og tilfører intensitet i deres pitchshifteri på "Kun for mig". Et totalt opslugt Grøn indgår som hoppende organisme. Medina og kompagni har i den grad leveret varen,” lød vurderingen blandt andet.


Hør det nye nummer ”Danser For Mig Selv” her

Tårer, nedsmeltning, masser af succes og lykke med Medina


ANNONCE