Nyhed

LUNGESYG LEGENDE: 78-årig Wings-guitarist har ingen sundhedsforsikring - nu beder hans hustru om hjælp

Denny Laine var med i Moody Blues inden han sluttede sig til Paul McCartneys band Wings i halvfjerdserne

Selv rockstjerner har brug for en sundhedsforsikring. Det har den idag 78-årige, britiske guitarist Denny Laine måtte sande, efter at han i kølvandet på en COVID19-infektion har været indlagt flere gange - senest med en kollapset lunge. 

Laine var et centralt medlem af først The Moody Blues og siden Wings, og bor idag i Naples, Florida. Han var blandt andet med til at skrive Paul McCartneys store hit "Mull of Kintyre" fra 1977, ligesom han medvirkede på succesalbum som Band on the Run (1973) og London Town (1978).

Foruden den kollapsede lunge er Laine for nylig blevet ramt af en infektion i blodet, og for små to uger siden lancerede hans hustru, Elizabeth Hines, en GoFundMe-side, hvor fans og andre potentielle velgørere kan donere penge til Laines hospitals- og genoptræningsudgifter.


"Jeg beder om økonomisk hjælp til at sikre Denny den sundhedsfaglige hjælp og tid til at komme sig, som er påkrævet," skriver Hines og tilføjer:

"Det er vores mål at få Gypsy Den hjem inden hans fødselsdag den 29. oktober. Han vil gerne kunne spille guitar igen, men lige nu er han stadig for svag," skriver Hines og takker samtidig fans og følgere for "fortsat kærlighed, bønner, opmuntring og støtte i denne svære tid."

Paul McCartney begræder Wings-guitarists død


 

ANNONCE