Nyhed

TILLYKKE: Kesi fejrer sin fødselsdag med surprise-udgivelse

I dag har Kesi fødselsdag – det fejrer han med et særligt fødselsdagsalbum

Ingen fødselsdag uden gaver. I dag (den 7. september) har Kesi fødselsdag, og det har han valgt at fejre med en gave til alle sine lyttere – nemlig syv spritnye sange.  

I går lagde succesrapperen et billede ud på sin Instagram, hvor han løftede sløret for den store overraskelse.

”Kl. 00 er det min fødselsdag. Jeg har før prøvet at gøre min fødselsdag til en dag, hvor vi ka' dele noget sammen. Mit første show i Vega, en tøjkollektion med bls osv osv. I år har jeg skruet et lille projekt sammen med noget af det, der betyder mest for mig. Rap. 7 sange den 7. september. Ud over at det dropper lidt som en overraskelse, så er der flere overraskelser at finde på projektet. Så lyt godt efter og fortæl mig, hvad du finder,” lyder det i opslaget.


De syv nye sange har fået den meget passende titel Tillykke. Udgivelsen er desuden den første større udgivelse siden rapperens femte soloalbum 30 somre fra sidste år. GAFFAs anmelder Elias Kvist var dengang positivt stemt og gav albummet fire stjerner.

”Derfor kan jeg med glæde sige, at Kesi holder fanen højt ad femte omgang, og mon ikke han, hvis ikke altdominerende, så stadig vil spille en væsentlig rolle i dansk pop i løbet af 20’erne,” lød konklusionen i anmeldelsen.

GAFFA var også til stede, da Kesi spillede Orange Scene op til dette års Roskilde Festival. Anmelder Peter T. Aagaard var begejstret og gav koncerten fem stjerner.  


”Musikalsk er det som at tage en rejse gennem lyden af de sidste ti års største hits. Mens Kidd var den altdominerende stjerne, da genren brød igennem, og Gili måske streamer mere til trods for jævne feriepauser, er der ingen, der så konsekvent og konsistent har skudt med skarpt hver eneste sommer,” hed vurderingen blandt andet.

Lyt til de syv fødselsdagssange nedenfor.


 

KOMMENTAR: Respekten stinker – F*ck, hvor er det ufedt at være gammel hiphopper

ANNONCE