Nyhed

Halvtreds år gammelt McCartney-album ser endelig dagens lys

Dobbeltalbum udkommer til juni og indeholder 26 sange indspillet i Abbey Road Studios i sommeren '74

Det er blot et par måneder siden, fans af den i dag 81-årige The Beatles-legende Paul McCartney kunne glæde sig over en omfattende jubilæums-genudgivelse af klassikeren Band on the Run fra '73.

Nu er der så mere godt nyt - denne gang i form et hidtil uudgivet album fra '74, optaget live-i-studiet - og inklusive et rundhåndet udpluk af både Wings-materiale og The Beatles-genindspilninger.

Hele herligheden er indspillet i Abbey Road Studios i august 1974, hvor Wings var i studiet for at indspille både et album og en dokumentarfilm. Dokumentaren One Hand Clapping blev vist nogle måneder senere, men siden skrinlagt - mens albummet af samme navn kun har floreret som bootleg blandt fans i de halvtreds år, der er gået siden indspilningerne. 


Enkelte af sangene er siden udkommet på officielle McCartney-udgivelser - men nu får vi altså hele det "tabte" Wings-album fra '74.

Projektet blev indspillet over fire dage, og det "nye" album indeholder både numrene, der blev optaget til dokumentaren, samt optagelser lavet, når kameraet ikke filmede. På sætlisten er "Jet", "Maybe I'm Amazed," "Band on the Run" og hele 23 andre sange - alt sammen i nyt mix og klar til udgivelse den 14. juni både på cd, vinyl og digitalt.

Trackliste


Disc 1
1.One Hand Clapping
2. Jet
3. Soily
4. C Moon
5. Maybe I’m Amazed
6. My Love
7. Bluebird
8. Let’s Love
9. All Of You
10. I’ll Give You a Ring
11. Band on the Run
12. Live and Let Die
13. Nineteen Hundred and Eighty Five
14. Baby Face

Disc 2
1. Let Me Roll It
2. Blue Moon of Kentucky
3. Power Cut
4. Love My Baby
5. Let It Be
6. The Long and Winding Road/Lady Madonna
7. Junior’s Farm
8. Sally G
9. Tomorrow
10. Go Now
11. Wild Life
12. Hi, Hi, Hi

55 år gammel The Beatles-dokumentar udkommer i ny version


ANNONCE